Купити квартиру в Дніпрі

Які моделі Apple iPhone має сенс купити?

image

Сертифіковані дистриб’ютори пропонують широкий вибір смартфонів Apple. Однією з переваг апаратів цієї фірми є можливість оновлення програмного забезпечення.

Навіть застарілі моделі можна оновити до 17 версії. iPhone 11 надійшов у продаж у 2019 році, але, як і раніше, є популярною і порівняно недорогою моделлю. Його ціна в Україні – близько двадцяти тисяч гривень. Апарат продовжує дивувати своїми характеристиками. Має:

  1. Шість ядерний Apple A13 Bionic процесор на кристалі, який на сьогоднішній день займає вісімнадцяту позицію в рейтингу чіпів до смартфонів.
  2. IPS дисплей з діагоналлю 6,1 дюйма без рамки, який підтримує технологію TrueTone та забезпечує широке охоплення кольорів.
  3. Оперативну пам’ять 4 Гб та внутрішньо сховище на 64 або 128 Гб (залежно від модифікації).
  4. Батарею великої ємності достатню для сімнадцятої години безперебійної роботи.
  5. Дві камери з ширококутним об’єктивом на задній панелі корпусу, роздільною здатністю 12 Мп, з підтримкою Smart HDR, покращеним режимом нічного бачення та портретної зйомки.

65d746c08f495.webp

Корпус телефону з міцного металу та пластику відповідає стандарту IP68, не пропускає вологу та пил. Ця модель є ідеальним варіантом для тих, хто хоче купити айфон без переплат за розумною ціною. В інтернет-магазині «Bloknotik» ви можете порівняно не дорого придбати смартфони Apple та пізніших версій. Є у продажу:

  1. iPhone 12 з чіпом Apple A14 Bionic (займає в загальному рейтингу чотирнадцяте місце) та дисплеєм OLED 6,1 дюйма.
  2. iPhone 13 з OLED екраном 6.1 дюйма, щільністю пікселів 460 ppi та процесором Apple A15 Bionic на кристалі (коштує в десятці найкращих у загальному рейтингу), з потужною батареєю, яка дозволяє Apple iPhone весь день працювати без підзарядки. Двома 12 піксельними оригінальними камерами, які можуть підтримувати безліч режимів зйомки.
  3. Лінійка iPhone 14/Plus/Pro/Pro Max яка вийшла у 2022 році. Базова модель має екран з 6.1 дюйма, але є варіанти і зі збільшеним екраном 6.7 дюйма. А флагман Pro Max з процесором Apple A16 Bionic відмінно пристосований для одночасного вирішення безлічі завдань. Алюмінієвий корпус апаратів стійкий до проникнення води та механічних пошкоджень.
  4. Айфон 15 – безперечний лідер 2024 року. Це найкращий варіант із представлених у продажу смартфонів. Моделі стандартної комплектації мають екран Super Retina XDR 6.1 дюймів з динамічним острівцем, 6 Гб оперативної пам’яті, процесор на кристалі Apple A16 Bionic, камери 12 і 48 Мп, міцний, легкий корпус, що не пропускає вологу і пил.

65d747846b13e.webp

Айфон iPhone 15 Pro оснащений корпусом металевого, чорного, білого або синього тонування з титановою рамкою, передньою панеллю Ceramic Shield і задньою панеллю з матового скла з яскраво вираженою фактурою. Має об’єктив із 3-кратним оптичним зумом, процесор Apple A17 Pro, порт USB-C із швидкою передачею зображень та даних.

Компанія bloknotik.od.ua пропонує широкий вибір смартфонів флагманського рівня під будь-які завдання на будь-який бюджет. А остаточний вибір моделі залишається за покупцем. Бажаємо вам вдалих покупок.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу