Купити квартиру в Дніпрі

Які десерти не містять цукор

pasted image 0

Багато хто з нас любить поласувати солоденьким, але турбується про фігуру або шкоду здоров’ю. На щастя, сьогодні у продажу можна знайти смачні та корисні десерти без додавання білого цукру або з його мінімальною кількістю.

Насолоджуватися такими смаколиками можна хоч щодня без ризику набрати вагу. Про найцікавіші варіанти розповідаємо далі.

Десерти без додавання цукру

Найчастіше любителі корисного харчування вибирають сирні десерти, які містять високий рівень білка та дуже корисні для м’язів. Солодкуватості такими стравами додають фрукти — наприклад, банан, полуниця або персик. Також можна використовувати натуральний топінг, який особливо подобається маленьким дітям.

Парфе з грецького йогурту — ніжний та ароматний десерт, який відмінно замінить і легку вечерю. До білкової молочної основи додаються натуральна гранола, жменя натуральних ягід та різні горішки: від ароматного мигдалю до кеш’ю. Парфе вживають холодним, тому він особливо популярний спекотним літом.

Як десерт без додавання цукру можна розглядати натуральний смузі. Густий коктейль з кремовою текстурою, приготований із фруктових шматочків з додаванням молочних продуктів або протеїнового порошку сприяє швидкому насиченню, допомагає контролювати апетит та знижувати загальне споживання калорій.

Тим, кому важливо повністю відмовитися від цукру, сподобаються десерти, виготовлені за індивідуальним замовленням. Десятки смачних та корисних варіантів кулінарних шедеврів пропонує кондитерська в Києві, яка враховує побажання клієнтів та замінює цукор натуральними інгредієнтами. Можна вибрати торт із полуничним мусом, капкейки з ягідним топінгом або медові коржі.

rxJeBWqVm5JGEBVM6wvUWEOZ3BXxMTbY02HsVB4c2P2dkoK4qR4K-AX00dAvcJD80sA2TXe1GIuL2WsPeMZjbxyueEVMMHsQpdwmDcyR9zQq3oFL1z2SGeGGj0KsVW8VTANjdNnEeQuQmRaw_DyPT28

Солодощі з невеликим вмістом цукру

Деякі з кондитерських виробів містять цукор, але в мінімальній кількості, тому підходять прихильникам здорового харчування. Приклади таких десертів:

  1. Фруктова та ягідна пастила. Основу складає натуральний сік, який загущується і злегка підсолоджується за потреби.
  2. Вівсяне печиво. Десерт корисний на складні вуглеводи та білок, а рівень солодкуватості в ньому мінімальний.
  3. Пудинги та муси. Калорійність в них може бути достатньо великою, але завдяки кремовій консистенції вони дуже легкі — на порцію йде лише пара грамів цукру.
  4. Креманки із сухофруктами та медом. Популярний десерт, для якого змішуються дрібно нарізана курага, фініки, родзинки та інші сухофрукти, а для з’єднання використовується натуральний мед.

Вибираючи такі десерти для регулярного раціону, можна не перейматися про фігуру та здоров’я.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×