Купити квартиру в Дніпрі

Як зменшити вживання м’яса і перейти на рослинний раціон?

Дедалі більше людей у всьому світі переходять на рослинний раціон. Головні причини – турбота про власне здоров’я, навколишнє середовище та екологію, релігійні переконання тощо. Сучасні виробники створили у лабораторних умовах штучне м’ясо – унікальний замінник із натуральних інгредієнтів.

Придбати такий інноваційний продукт пропонує онлайн магазин Іт Мі Ет – український виробник. Це заморожений фарш, кульки, котлети в упаковці різної ваги. На сайті Eat-Me-At.com/uk/product/eat-me-farsh представлена докладна інформація про компонентний склад, особливості створення, рецепти та ін.

Чому перехід на рослинний раціон важливий для здоров’я?

Зменшення вживання м’яса тваринного походження сприятливо впливає на здоров’я. Рослинний замінник містить лише натуральні інгредієнти, при цьому збагачений повним комплексом мінералів, вітамінів, амінокислот та інших корисних речовин.

Це вітаміни групи В, залізо, кальцій, фосфор, цинк, а також білок (соєвий та конопляний протеїн). До складу входить сік буряка, що надає природного рожевого відтінку, як у яловичини.

Дріжджові екстракти містять амінокислоти та білки, корисні для нормального функціонування всього організму. Жирність надає соняшникова та кокосова олія. У 100 г рослинного м’яса міститься 16 г білка та 270 ккал.

Зменшення вживання м’яса: поради

Заміна м’яса тварин на рослинний аналог – свідомий вибір людей. Це дозволить скинути зайві кілограми та знизити ризик розвитку хронічних захворювань (діабет, проблеми з серцем та судинами), нормалізувати артеріальний тиск, підтримувати стабільний рівень цукру в крові та ін.

Для того щоб зменшити вживання тваринного м’яса слід додати до свого раціону такі корисні продукти, як замінник м’яса, горіхи, зернові та бобові, овочі та фрукти, сухофрукти, різноманітні спеції та олії.

Рослинні замінники м’яса як спосіб зменшити м’ясо у раціоні

Рослинне м’ясо – оптимальне рішення скорочення частки тваринного м’яса у раціоні. Завдяки застосуванню новітніх технологій та натуральних інгредієнтів у такому продукті міститься повний вітамінно-мінеральний комплекс, амінокислоти, рослинний білок, залізо та ін.

Переваги переходу на веганський раціон для середовища

Веганський раціон – здорове повноцінне харчування, якому віддає перевагу дедалі більше людей. До переваг споживання такого інноваційного продукту для довкілля та здоров’я відносять:

  • турбота про власне здоров’я за рахунок відсутності у складі антибіотиків та холестерину;
  • нормалізація роботи травної системи;
  • турбота про екологію – відсутність шкідливих викидів в атмосферу (створюється в сучасних лабораторіях);
  • не потрібно вирощування великої рогатої худоби – збереження величезних земельних площ для випасу тварин;
  • зниження витрат води та зерна;
  • відсутність забруднення навколишнього середовища та ін.

Сьогодні проблема охорони навколишнього середовища стоїть на першому місці, тому створення замінників м’яса є актуальним завданням для виробників.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×