5
5

Як зібрати літню капсулу в інтернет-магазині бренду Goldi

Популярність українських брендів набирає обертів. Вітчизняним модельєрам доводиться докладати максимум зусиль, щоби гідно конкурувати з європейським та турецьким масмаркетом, створювати креативні колекції, стежити за якістю та актуальністю виробів. Однією з найвідоміших українських торгових марок одягу street style є бренд Голді, про який активно пишуть в українській пресі.

09

Goldi – компанія повного циклу

Бренд виробляє тканини для колекцій, розкрій та пошиття безпосередньо в Україні: є льонокомбінат у Рівному, фабрики у Шепетівці, Волочиську, Нетішині, власне конструкторське бюро у Києві. Організовано сучасну торговельну мережу: монобрендові бутики представлені в більшості областей країни, продажі ведуться в соціальних мережах та в інтернет-магазині Голді.

08

Чому про Голді так багато позитивних відгуків

Автори колекцій стежать за модними трендами: фасони, особливості крою, сезонна палітра Інституту кольору Pantone миттєво втілюється у новинки бренду.

Речі з колекцій Голді відрізняє якість та стиль:

  • авторські лекала враховують особливості європейської статури;
  • тканини, цікаві рішення крою, вирізи, кишені, оздоблення комірів на рівні лідерів світової моди;
  • речі з лімітованих колекцій доповнюють одна одну;
  • при виробництві тканин виключені токсична сировина та барвники;
  • продукція відповідає жорстким стандартам Євросоюзу.

У компанії власне виробництво трикотажу та деніму, фарбування тканин та обладнання для гарячого термодруку. Модельєрам не потрібно підлаштовуватися під імпортні постачання.

Модні новинки в інтернет-магазині Goldi

Нові колекції бренду з’являються у продажу в середньому раз на два тижні: легко зібрати актуальну сезонну капсулу для дитини, чоловіка і жінки. Голді пропонує повний спектр одягу: від еластичних спортивних комплектів для фітнесу та термобілизни до джинсів та курток на утеплювачі.

В описі до кожної моделі є фотографії та розмірна сітка, що дозволяє легко зібрати костюм із речей різних розмірів з урахуванням своєї комплекції. Широка палітра кольорів гармонійно поєднується, в кожній колекції є речі базових відтінків та акценти в пастельній і насиченій гамі.

Голді пропонує комфортний street style та sport style одяг. За основу сезонної капсули варто вибрати штани, сукню або спідницю. Доповніть тунікою, топом, світшотом чи футболкою. Влітку актуальні велосипедки, шорти, ультракороткі кроптопи, сукні-поло. Під час вибору кольору враховуйте свій фототип. Доставка замовлення по Україні за 1-3 дні Новою Поштою.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×