Купити квартиру в Дніпрі

Як вибрати бездоганні сережки на весілля? Стильні аксесуари від «Oniks»

lt6qxsf1c2djr9o6mlw54riucnn05bua

Весілля – це одна з найважливіших подій в житті. В цей день все має бути ідеальним. Особливо за все хвилюється наречена. Вона хоче виглядати бездоганно. Відповідно й виділяє стільки часу на пошуки сукні.

А ще не варто забувати про прикраси, які довершать чарівний образ. Вишукані сережки на весілля дозволять розставити акценти. Серед величезних ювелірних каталогів https://oniks.ua/categories/earrings/poleznyyfiltr-is-na_svadbu/ вам вдасться підібрати неймовірні прикраси. Тільки для цього потрібно визначитися з певними моментами і «Oniks» нагадає про деякі з них.

Як вдало підібрати весільні аксесуари?

Ювелірний асортимент настільки величезний, що наречені просто губляться. Вони не знають, яким сережкам віддати перевагу. Адже кожна пара подобається.

Щоб не припуститися помилок і підібрати дійсно неймовірні прикраси, вам потрібно заздалегідь скласти список з певними правилами вибору. Це значно спростить пошук.

Відповідність сукні

Чим пишніша сукня, тим стриманішими мають бути прикраси. Наприклад, пусети чи сережки з англійською застібкою, де використовується тільки один камінець.

Якщо вбрання досить лаконічне без зайвих деталей чи великого декольте, то сміливо можете розставляти акценти за допомогою прикрас. Сережки з підвісками виглядають дуже красиво. Також можете поглянути на прикраси з яскравими вставками.

3ohp9gcas383y5r3nrv10c6qk9pury79

Поєднання з фатою та зачіскою

  • У більшості наречених в образі присутня фата. Якщо вона прикрашена стразами, бусинами чи іншим декором, то аксесуари мають бути з мінімальним оформленням.
  • Приділіть увагу зачісці. Якщо вона коротка чи ви плануєте зібрати волосся, то можна звернути увагу на аксесуари з підвісками чи ланцюжкового типу. Вони будуть максимально помітними. У вас буде розпущене волосся, тоді сережки потрібні акуратні. Так вони не будуть чіплятися за зачіску.

Кольоротип

Вам варто вибрати такі сережки, які зможуть підкреслити ваші очі. Універсальними вважаються прозорі камінці. Якщо говорити про яскраві, то блакитно чи зеленооким підходять сапфіри, топази, смарагди чи хризоліти. Карооким можна звернути увагу на червоні, коричневі відтінки вставок.

Що стосується кольору металу, то теплі відтінки підходять власницям русявого або світлого волосся. Холодні відтінки металу пасують більше дівчатам з темним волоссям. Також не забувайте про відтінок шкіри.

Форма обличчя

  • Якщо обличчя у формі правильного овалу, то ви можете підбирати будь-які прикраси. Це можуть бути як масивні, так і навіть овальні аксесуари з підвісками.
  • Для форми витягнутого овалу варто додати об’єму. Відповідно звертайте увагу на масивні речі.
  • Якщо обличчя кругле, його потрібно візуально витягнути. Подовжені прикраси або з чіткими кутами – ідеальний для вас вибір.
  • Для трикутної форми варто підбирати круглі чи овальні сережки, які візуально пом’якшать кути.
  • Якщо обличчя у формі квадрата, то тут теж підходять заокруглені прикраси. Також можете звернути увагу подовжені моделі.

b7b6304caa01fcaa4de23bc68774353b

Заздалегідь визначившись з основними моментами, ви зможете підібрати сережки для весілля. Вони стануть вашою окрасою для особливого дня, а «Oniks» якраз порадить кілька бездоганних аксесуарів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×