Купити квартиру в Дніпрі

Як у звичайних стосунках розгледіти справжнє кохання?

Як у звичайних стосунках розгледіти справжнє кохання?

Ми всі маємо певне уявлення про те, що таке справжнє кохання: любов всього життя чи таке, яке змусить вас збуджуватися на деякий час, так як інтим товари? Незалежно від вашого визначення, якщо ви не знаходите ці 10 пунктів в людині, з якою ви ділите своє життя, любов не є справжньою.

Іноді мова йде про вас, а іноді про вашого партнера. Переглядаючи всі ці пункти, подумайте про те, що ви даєте/пропонуєте іншому натомість, і про те, над чим потрібно працювати. Іноді, людей можуть об’єднувати лише сексуальні інтереси та вподобання, наприклад зацікавленість іграшками, експерименти з подовженням члена чи використанням феромонів… Такі стосунки теж можуть мати місце в житті, але не потрібно тоді особливо на них покладати надії, адже навряд вони триватимуть довго. Така пристрасть, як правило, короткотривала та з часом зійде нанівець.

Справжнє і вірне кохання не є ознакою емоційної залежності, навпаки, це справжня свобода довіряти, бути справді тим, ким ми є, і приймати іншого з його якостями та недоліками. Нездоровій ревнощам немає місця в справжньому коханні. Звичайно, у кожного є своє визначення ідеальних стосунків, і це залежить від вас і вашої власної інтерпретації ваших стосунків.

Тож що таке щире кохання?

Він/вона змушує вас відчувати себе добре

Навіть у важкі дні, лише розмовляючи з ним/нею, проблеми дивляться з іншого боку. Він/вона завжди знає, як полегшити тобі, коли тобі сумно. Він бачив вас у ваші найкращі та найгірші часи, і не змінює своєї думки про вас. Ти не боїшся, що він/вона побачить тебе вранці або що він/вона почує, як ти хропеш.

У здорових стосунків не має бути місця безпідставним ревнощам

Ревнощів немає. Ви довіряєте своєму партнеру так само чесно й повноцінно, як собі. Він/вона не злиться, коли хтось витріщається на вас або намагається привернути вашу увагу. Він/вона спокійний, тому що він/вона знає, що ти любиш тільки його/її. Цей спокій не є проявом байдужості, навпаки, це причина бути разом попри все і всіх.

Навчіться довіряти та станьте пріоритетом своєї половинки

Довіра до нього/її не змушує вас порпатися в його гаманці чи пошті, коли він/вона шукає деінде. А подивіться на його аккаунт у Facebook? Вам навіть на думку не спало. Він/вона робить для вас те, що він/вона не зробив би ні для кого іншого. Він/вона супроводжує вас усюди, куди вам це потрібно, як і ви робите те саме для нього/неї. Він/вона погоджується дивитися фільми, які вам подобаються, і завжди робить це з повним бажанням.

Він/вона поруч, коли вони вам потрібні

Ваш партнер завжди з вами, коли він/вона вам найбільше потрібен, без запитань. І ви особливо цінуєте цей аспект! Адже лише людина, що насправді кохає іншу, готова бути поруч у важкі моменти, розділити біль та спробувати допомогти покладаючи на це всі свої зусилля. Таких людей, що самовіддано люблять та цінують, треба тримати коло себе та також підтримувати.

Він/вона цінує те, що для вас важливо

Речі, які, на вашу думку, варто обговорити в серйозних стосунках, — це речі, які відбувалися з ним/нею природно. Коли ви говорите йому/їй, що збираєтеся бігти марафон в іншому місті, він/вона не питає вас, чи варто йому супроводжувати вас, він/вона каже вам, що чекатиме вас на фініші .

Він/вона пишається тобою

Він/вона часто змушує вас відчути себе гідним і завжди підбадьорює, коли вам потрібна допомога. Ви буквально не можете сказати «Я люблю тебе» більше разів, ніж ви насправді це робите, або висловити це. І незалежно від того, скільки разів ти це скажеш, цього ніколи не буде достатньо, тому що ти любиш його так сильно, що здається, що твоє серце вибухне. І він/вона прагне, щоб ти кожного разу закохався по-різному…

Він/вона знає, як заспокоїти певні ситуації

Коли щось йде не так, він/вона намагається почуватися добре, зосереджуючись на рішенні, а не на проблемі. Отже, якщо ви з чимось не згодні, він/вона більше дбає про те, щоб закінчити дискусію, ніж про те, щоб мати рацію. Тільки з цим знаком не сумнівайтеся, що ви знайшли свого ідеального партнера.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×