Купити квартиру в Дніпрі

Як підтримати вітчизняного виробника з вигодою для споживача?

888000

Сучасний світ взаємовигідних покупок важко уявити без такого фінансового інструменту як кешбек. Кешбек – це повернення певного відсотка від суми покупки на ваш рахунок. Це своєрідна знижка, яку можна використати під час наступних покупок.

Починаючи з вересня 2024 в Україні запрацювала державна програма кешбек Зроблено в Україні.  Як правило, кешбек надається за покупки, здійснені за допомогою банківських карток, і є чудовим способом економії для споживачів, а також стимулом для підтримки певних брендів чи товарів.

Основні умови участі в програмі “Національний кешбек”

Для участі в програмі “Національний кешбек” повинні виконуватися певні умови. В програмі можуть брати участь громадяни України, які досягли 18-річного віку. Учасники повинні зареєструвати свою картку в рамках програми та виконати мінімальні вимоги, такі як здійснення певної кількості транзакцій на визначену суму. Товари, за які нараховується кешбек, повинні бути включені до спеціального Переліку українських продуктів, затвердженого виробниками. Акцентується, що кешбек не нараховується на підакцизні товари, крім виноградних, плодово-ягідних вин та медових напоїв. Учасники програми також повинні дотримуватися всіх правил, що визначені умовами програми для отримання можливостей повернення коштів.

Коли можна використати кошти?

Кошти, отримані в рамках програми “Національний кешбек”, будуть нараховуватись на спеціальні банківські рахунки учасників програми до 20 числа наступного місяця після здійснення покупок. Наприклад, якщо ви здійснили замовлення українських товарів у вересні, кешбек буде зараховано на ваш рахунок до 20 жовтня. Це дозволяє отримувати кошти вчасно та планувати свої витрати на основі отриманого кешбеку.

Більше про всі умови дізнавайтесь на офіційному сайті банку – pumb.ua.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу