Купити квартиру в Дніпрі

Як підібрати шарф до пальта?

456пп

Шарфи – практичні та стильні аксесуари, представлені в широкому асортименті. Вони дозволяють створити модний та актуальний образ, комбінуються з будь-яким верхнім одягом. Виготовляються з різних матеріалів (натуральних або штучних) та бувають однотонними або з цікавим орнаментом.

Інтернет-магазин LuckyLook пропонує якісні та стильні шарфи жіночі за демократичними розцінками від відомого бренду. Досвідчений стиліст допоможе покупцеві підібрати відповідний виріб, враховуючи побажання та модні тенденції. Є швидка доставка по Україні, гарантується якість.

Як підібрати шарф до пальта?

До пальта можна підібрати оригінальний шарф і створити красивий та неповторний образ. При виборі слід врахувати такі основні чинники:

  • колір;
  • декор;
  • розміри (довжина та ширина виробу);
  • сезон;
  • матеріали пошиття;
  • стиль;
  • бренд;
  • ціна.

Колір шарфа може бути різним, тому з вибором проблем не буде. При цьому важливо враховувати тип верхнього одягу та матеріали пошиття.

Аксесуари можуть бути одного кольору або з цікавим декором. Наприклад, до однотонного пальта може підібрати шарф яскравого кольору та зробити яскравий акцент.

Для створення елегантного образу можна палантин купити з легких тканин (шовк, шифон тощо). Це вишуканий та стильний аксесуар, який користується популярністю.

Для пошиття шарфів можуть бути використані різні матеріали, зокрема бавовна, вовна, віскоза, ангора, нейлон, акрил, шовк, поліестер, кашемір, поліамід тощо.

Краще купувати аксесуари в перевіреному інтернет-магазині, де представлені відомі бренди, а це гарантія якості та оригінальності. Підібрати модель допомагають кваліфіковані продавці-консультанти, які вміють знаходити індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Вибір шарфа до пальта: корисні рекомендації

Під час купівлі шарфа до пальта слід також зважати на сезон – весна/осінь чи зима. Наприклад, під демісезонний одяг темного кольору краще підбирати світлі або яскраві аксесуари.

Це дасть змогу створити стильний образ та виглядати актуально. Якщо пальто комбіноване, то шарфи краще обирати однотонні.

Варто врахувати фасон та силует пальта. Наприклад, теплий та об’ємний хомут поєднується з розкльошонним пальто, а під прямий крій підійде простий довгий шарф відповідного кольору.

Якщо пальто зимове і з капюшоном, то є два варіанти. Перший – жіночна та вишукана хустка або палантин, а другий – практичний шарф, який зав’язують під капюшон.

Фахівці рекомендують звертати увагу під час вибору шарфа до пальта на такі моменти – стиль верхнього одягу, фасон та крій, колір, фактура, матеріали пошиття, сезон тощо. Не варто забувати і про особисті уподобання та модні тенденції.

Правильно підібрані аксесуари (шарфи, головні убори, рукавички тощо) дають змогу створити модний образ та підкреслити смак. Можна звернутися за консультацією до досвідченого стиліста інтернет-магазину.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×