Купити квартиру в Дніпрі

Як новачку обрати вигідний обмінник криптовалют

67888

Кожен власник криптовалюти час від часу може стикатися з питанням обміну своїх електронних коштів. Провести операцію пропонується в спеціальному обміннику, який дозволяє здійснити конвертацію між різними валютами.

Подібний ресурс відрізняється від звичних інструментів більш зрозумілим інтерфейсом та рівнем ідентифікації користувачів. Для того, щоб успішно здійснити обмін будь-якої монети на державні гроші або інші цифрові кошти, варто ретельно обирати обмінник.

Види обмінників криптовалюти: найпопулярніші сервіси

Найзручніший обмінник криптовалют слід обирати, зважаючи на вигідний курс, комісію та умови співпраці. Наразі в Україні існує декілька способів, завдяки яким проводяться відповідні операції з цифровими активами.

  • Криптобіржі. Повноцінні торгові платформи, які дають змогу користувачам займатися трейдингом. Подібні біржі мають велику кількість інструментів для розширених транзакцій. Але майданчики потребують обов’язкової верифікації.
  • P2P-платформа. Обмін криптовалюти за допомогою сервісу відбувається без участі центрального керувального сервера. Власники крипти виділяють достатньо недоліків – завищений курс, тривалий процес обміну тощо.
  • Платіжні системи. Автоматизований комплекс, який здійснює операції з монетами та фіатними активами. Платіжні системи дозволяють купувати, продавати, обмінювати або накопичувати цифрові кошти.
  • Онлайн-обмінники. Найбільш популярне рішення. У сучасних платформах є багато переваг, тому вони мають попит у більшості користувачів.

При виборі сервісу для обміну криптовалюти не варто звертатися до першого ліпшого ресурсу. У такому випадку є високий ризик потрапити на шахраїв або невигідний курс.

Як обрати обмінник криптовалюти

Найпростіший спосіб дізнатися та обрати надійний та авторитетний обмінник крипти – подивіться на рейтинг подібних платформ. Перелік складається у результаті перевірки та аналізу інформації про кожний сайт. Враховуються різні критерії:

  • репутація – маються на увазі не лише відгуки реальних людей, але й згадки про майданчики на трастових порталах;
  • функціональність – оцінюється кількість доступних валют, швидкість проведення транзакцій тощо;
  • безпечність – важливо, щоб послуги обмінника мали публічно доступну оферту та політику конфіденційності;
  • публічність – наявність акаунтів обмінників у найвідоміших соціальних мережах;
  • зручність – мова йде про прозорість комісії, роботу служби підтримки, наявність мобільній версії тощо.

Серед ключових особливостей обмінників валют – можливість швидко здійснювати необхідні операції. Достатньо ознайомитися зі всіма умовами, щоб знайти найвигідніший з ресурсів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×