Купити квартиру в Дніпрі

Як купити серверне обладнання та на що звернути увагу

Немає такого сервера, який ідеально підходив би для виконання всіх можливих задач. Тож під час вибору важливо насамперед визначитися з пріоритетними завданнями. Не завжди основними критеріями є популярність бренду та вартість обладнання.

Можна купити сервер з відмінними характеристиками за доступною ціною в інтернет-магазині Servak.

Для забезпечення безперебійної роботи рекомендується вибирати сервер, у якому передбачено можливість встановити резервний блок живлення, бажано, щоб він підтримував «гарячу» заміну дисків. Це дасть змогу заміняти компоненти, що вийшли з ладу, без зупинки системи.

Переваги купівлі обладнання в магазині Сервак

Покупцям доступні такі переваги:

  1. Вигідні ціни. В інтернет-магазині часто проводяться розпродажі, тож клієнти завжди мають змогу придбати товар зі знижкою.
  2. Гнучкі умови оплати. Розрахуватися можна частинами під 0% від 3-х місяців. Крім того, клієнт отримує безкоштовну доставку, а ще — можливість орендувати устаткування на вигідних умовах.
  3. Гарантія від 12 до 24 місяців. Є змога оформити розширену гарантію на 5 років, однак вона не поширюється на б/в жорсткі диски.

Кому потрібно придбати сервер

Купівля сервера може бути необхідною для найрізноманітніших категорій користувачів:

  1. Компаніям — для зберігання, обробки та надання доступу до даних співробітникам і клієнтам. Сервери дозволяють створювати корпоративні мережі, електронні поштові системи, інтернет-сайти тощо.
  2. Великі дата-центри та хмарні провайдери потребують потужних серверів для забезпечення хмарних послуг, віртуалізації, зберігання великих обсягів даних та ін.
  3. Для тестування та розробки програм, веб-сайтів та додатків розробникам може бути корисний власний сервер з можливістю налаштування середовища та конфігурацій.
  4. Геймерам, стрімерам та ігровим студіям — для створення ігрових серверів, зберігання великих обсягів даних, стрімінгу контенту та інших процесів.
  5. Університети, школи та інші освітні заклади можуть використовувати їх для створення корпоративних мереж, зберігання навчального контенту та надання доступу до ресурсів студентам і викладачам.

Навіть звичайні користувачі можуть купувати обладнання для створення домашніх медіа-серверів, зберігання даних та інших цілей.

Як придбати сервер в інтернет-магазині Servak

Щоб придбати сервер, у розділі «Швидке замовлення» залиште свої дані: ім’я та номер телефону. Консультанти зв’яжуться з вами якнайшвидше. Вкажіть необхідні параметри устаткування. Особливу увагу зверніть на тип процесора, пам’ять і наявність жорстких дисків. Спеціалісти компанії перед відправленням перевірять наявність і справність обладнання, налаштують його.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×