Купити квартиру в Дніпрі

Як доглядати за одягом для новонароджених: поради для мам

Як доглядати за одягом для новонароджених: поради для мам

Під час вагітності кожна майбутня мама думає про те, щоб придбати для свого малюка все найякісніше та найкраще. В цьому їй може допомогти каталог дитячого одягу для новонароджених в інтернет-магазині “Мама-купи”. Тут тільки якісні товари, які дозволять зробити перші місяці життя малюка комфортними та безпечними.

Вибір одягу для новонароджених

Одяг для новонароджених дітей повинен бути зручним та безпечним. Щоб він таким і залишався, є поради як доглядати за одягом правильно. Оскільки шкіра дитини дуже ніжна та чутлива, то дуже важливо вибирати одяг, який не буде дратувати її. Пропонуємо кілька рекомендацій при виборі одягу для новонароджених дітей:

  • вибирайте одяг з м’яких та приємних до тіла тканин, таких як бавовна, бамбук, льон або віскоза. Тканина повинна бути гіпоалергенною та дихаючою;
  • не використовуйте одяг з грубою або жорсткою тканиною, оскільки він може роздратовувати ніжну шкіру дитини;
  • вибирайте одяг з простими застібками, щоб легко було переодягати дитину. Кнопки та гудзики повинні бути добре пришитими, щоб не відірвалися та не стали загрозою для дитини;
  • не використовуйте одяг з кишенями або деталями, які можуть відірватися та стати причиною задухи або задушення;
  • вибирайте одяг, який відповідає погодним умовам, оскільки на початку життя дитини важливо забезпечити комфортну температуру для неї;
  • не використовуйте одяг з відкритими візерунками, оскільки вони можуть бути шкідливі для ніжної шкіри дитини.

Ці поради дозволять вам уникнути багатьох проблем у повсякденному житті батьків. Також спеціалісти рекомендують купити дитячі забавки для малечі, щоб вони розвивались та весело проводили час.

Особливості догляду за одягом новонародженої дитини

Догляд за одягом новонародженої дитини потребує деяких особливих порад, оскільки їхня шкіра ще досить чутлива та ніжна. Серед таких порад як потрібно доглядати за одягом, наступні:

  1. Прати нові речі перед використанням. Новий одяг може містити хімічні речовини, які можуть бути шкідливими для ніжної шкіри дитини. Перед використанням одяг слід прати в м’якій та безпечній для дитини миючій рідині.
  2. Використовуйте гіпоалергенні миючі засоби – щоб запобігти алергічним реакціям.
  3. Прати одяг дитини окремо від одягу дорослих. Це допоможе запобігти передачі бруду та бактерій від одягу дорослих на одяг дитини.
  4. Прати в холодній воді. Для прання одягу дитини краще використовувати холодну воду, оскільки гаряча вода може пошкодити тканину та зменшити термін експлуатації одягу.
  5. Не використовуйте засіб для зняття плям. Замість цього витріть пляму м’якою ганчіркою або серветкою.
  6. Сушити одяг дитини на повітрі – оскільки висушувач може зменшити термін експлуатації тканини.
  7. Прасувати на низькій температурі. Якщо необхідно прасувати одяг дитини, то робіть це на низькій температурі та не прасуйте дуже довго.

Ці поради як потрібно доглядати за одягом новонародженої дитини допоможуть зберегти одяг вашої дитини чистим та безпечним на довгий час.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×