Купити квартиру в Дніпрі

HYIP як спосіб для заробітку онлайн

1578033905 kaifolog.net investicii

Користувачі інтернету часто шукають варіанти отримання грошей онлайн, не виходячи з дому й не витрачаючи багато зусиль. Одним із найпопулярніших за останні роки способом є створення власного HYIP-проєкту. Так називається високодохідна інвестиційна програма, яку створюють з метою отримання доходу шляхом залучення охочих вкладати гроші.

Щоб привернути увагу потенційних клієнтів та спонукати їх залучати до хайпу своїх друзів та знайомих, під час створення приділяють багато уваги маркетинговій складовій. Реклама має велике значення, але її планують по-різному, залежно від запланованого терміну існування програми та суми, яку хочеться заробити на ній. Щоб мати успіх, потрібно звернутися до досвідчених фахівців.

Як з’являється хайп

Деякі вважають, що для його організації достатньо однієї людини, проте це не так. Сайт має бути технічно грамотним, обов’язково із привабливим, оригінальним дизайном. Важливо приділити достатньо уваги його просуванню, адже без реклами не вийде знайти та залучити потенційних інвесторів. Коли фінансових вкладень немає, програма не може існувати й не дає бажаного прибутку. Саме тому потрібно зробити все, щоб забезпечити гарний дохід.

Хайп під ключ від веб-студії Chyip створюють з нуля, попередньо продумують його концепцію та тематику, а потім відповідно до них створюють тестове завдання. Мало створити сайт, потрібно також налаштувати його інтерфейс, придбати домен, залити на сервер. Для виведення грошей знадобиться прив’язка до платіжних систем, щоб клієнти мали можливість виводити фінанси самостійно.

Першими вкладниками, зазвичай, є досвідчені користувачі, ті, хто може відрізнити хайп від інших програм. Вони залучають інших учасників, ті, своєю чергою, також роблять внески. Для залучення можна користуватися різноманітними форумами та сайтами, де публікують рейтинги хайпів. Розгін відбувається тоді, коли власник розплачується за кожну нову інвестицію з рефоводами, беручи якусь частину грошей собі, а іншу лишаючи на рахунку вкладника.

Які основні риси хайпу

Цей проєкт за деякими ознаками цілком можливо відрізнити від створених не для отримання прибутку, а інших цілей. Програма потребує детальної розробки та підготовки рекламної стратегії, якій потрібно приділити якомога більше уваги. Якщо це сайт, створений на дуже короткий термін із можливістю отримання великих відсотків, активне, можливо навіть агресивне просування починається уже на старті.

HYIP як спосіб для заробітку онлайн

До головних ознак, за якими хайпи відрізняють від інших проєктів, варто віднести наступні:

  • дуже висока прибутковість. Програма обіцяє відразу величезні доходи. Якщо вона від початку є короткостроковою, тоді загальний відсоток доходу може скласти більше ніж 60%;
  • відсутність на сайті контактних даних компанії. Зокрема, немає фізичної адреси, не прописано місце реєстрації. Проте електронна пошта та соціальні мережі, зазвичай, є, адже вони впливають на просування та створюються в рамках рекламної кампанії;
  • відсутність інформації про ліцензії, неможливість простежити хід грошей та дізнатися, куди саме були спрямовані інвестиції;
  • не надто гарний зворотний зв’язок з компанією. Він може бути дуже довгим та складним, або й взагалі неможливим. Проте останнє небажано, адже тоді проєкт не викликатиме довіри у потенційного вкладника;
  • гарантії прибутковості та відсутність днів зі збитками. Доходи вкладники отримують від грошей, які вносять інші учасники.

В інтернеті достатньо статей із керівниками щодо того, як відрізнити хайп від інших проєктів. Тому для того, щоб завоювати довіру потенційних вкладників, доведеться докласти зусиль. Новачкові навряд чи пощастить у такій складній справі, адже потрібна комплексна участь програміста, копірайтера, дизайнера та інших фахівців.

Команда вебстудії Chyip має достатньо практичного досвіду зі створення високоприбуткових проєктів під ключ. На початку роботи ретельно продумують тематику та концепцію майбутньої програми, відповідно до неї створюють технічне завдання. Фахівці виконують повний комплекс робіт від створення сайту до його запуску та просування для досягнення найкращих результатів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×