Купити квартиру в Дніпрі

Гіалуроновий крем зволожить та догляне шкіру обличчя

345345555

Гладка та сяюча шкіра обличчя ознака достатнього зволоження та правильного догляду. У досягненні такого ефекту допоможуть засоби, до складу яких входить гіалуронова кислота. Завдяки здатності притягувати та утримувати вологу вона забезпечує пружність шкіри та розгладжує зморшки.

Ефективність гіалуронового крему

Гіалуронова кислота, яка є основним елементом омолоджуючого крему, присутня в тканинах організму. Однак з віком її кількість поступово знижується, що і впливає на стан шкіри та призводить до появи зморшок.

Потрапляючи на поверхню шкіри в складі крему, чи інших косметичних засобів, гіалуронова кислота утворює плівку, яка перешкоджає випаровуванню вологи. За цих умов активно синтезуються такі важливі компоненти, як колаген та еластин. Шкіра стає менш вразливою до пошкоджень та свіжою на вигляд, а зморшки стають менш помітні.

Крем гіалуроновий ефективний для:

  • поліпшення кольору обличчя;
  • зволоження шкірних покривів;
  • усунення зморшок;
  • прискорення загоєння ранок без утворення шрамів і плям;
  • корекції овалу обличчя;
  • відновлення роботи сальних залоз.

Гіалуронат абсолютно безпечний, проблем з його сприйняттям не виникає. Дія речовини м’яка та швидка, а ефект зберігається протягом 8-12 годин.

На що звернути увагу при виборі гіалуронового крему

Насичуючи шкірні покриви вологою, гіалуроновому крему вдається загальмувати процес старіння шкіри на обличчі. Обираючи косметичний засіб варто звернути увагу на список його інгредієнтів. Крім ключового інгредієнта, яким є гіалуронова кислота (гіалуронат) в складі мають бути антиоксиданти (вітамін С, вітамін Е), пептиди, гідратуючі олії та екстракти рослин.

За формою гіалуронат буває низькомолекулярним, що працює в глибоких шарах шкіри та високомолекулярним, який відповідає за захисний бар’єр на поверхні шкіри. Щоб забезпечити комплексний догляд обличчя, хороший гіалуроновий крем повинен містити обидві форми речовини.

Ефект, що досягається при щоденному використанні крему на основі гіалуронової кислоти, неможливо переоцінити. Відмінна якість та широкий вибір цих косметичних засобів пропонує інтернет-магазин fabo.ua.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×