Купити квартиру в Дніпрі

Funtoma Vanfun: нова розробка турецького виробника

Майстри компанії Футома подбали про всі категорії автомобілістів: від любителів швидкісних заїздів до професійних перевізників вантажів. Спеціально для безпеки та комфорту останніх була розроблена гума Funtoma Vanfun з посиленим каркасом та дуже міцними бічними стінками.

Якість і надійність цієї моделі не викликає сумнівів, адже бренд належить відомій турецькій компанії Petlas, яка має бездоганну репутацію.

У каталозі виробника шини позиціонуються як легковантажні, тому в їх типорозмірах є додаткова літера С. Вони рекомендовані для встановлення на пасажирські та вантажні мікроавтобуси, фургони, малотоннажні вантажівки. Funtoma Vanfun чудово показала себе на коротких міських маршрутах. Боковини, посилені арамідними волокнами, стійко витримують удари та зіткнення, а також не страждають через постійне тертя об бордюри (властиве пасажирському транспорту). Чіткість управління гарантує швидке та точне входження у круті повороти, безпроблемне паркування та ефективне гальмування в екстрених ситуаціях.

Водночас модель можна сміливо використовувати у тривалих міжміських подорожах. Покришки з міцним багатошаровим кордом і сучасним протекторним малюнком відмінно справляються з нерівностями дорожньої поверхні, погодними сюрпризами, перевантаженнями та іншими складнощами.

Орієнтовно пробіг шин становить близько 100 тис. км. Довговічність коліс забезпечена кількома факторами: висококласні матеріали, з яких виготовлений компаунд, та новітні технології, задіяні дизайнерами при розробці малюнка.

Докладніше про будову протектора

Дизайн моделі відповідає її головним завданням. Поздовжні ребра в центральній зоні забезпечують легковантажному автомобілю швидкий розгін і гарантують чудову курсову стійкість. Важливо, що ребра мають не суцільну поверхню, вони посічені численними прорізами та канавками. Такий інженерний прийом надає шинам підвищеної стійкості на нерівній дорозі, що особливо актуально під час руху мокрим асфальтом. Чим більше зачіпних кромок у протекторі, тим краще він контактує зі слизькою поверхнею і тим нижчий ризик пробуксувань та заметів.

Завдяки кільком глибоким кільцевим каналам літня гума Funtoma Vanfun залишається стабільною при проходженні глибоких калюж або у разі їзди під дощем. Вода швидко збирається у жолобки та виводиться за межі контактної плями. Аквапланування є однією з найголовніших проблем для водіїв в літній час, тому розробники приділили вирішенню цього питання достатньо багато уваги. Плечові зони шини мають масивну конфігурацію, що підвищує стійкість та керованість автомобіля на поворотах та під час маневрування.

Полімерна суміш шини Funtoma Vanfun містить силіку, каучук, різні олії та термостійкі присадки. Насправді компаунд виготовлений за дуже складною формулою, подробиці якої містяться в найсуворішій таємниці. Відомо тільки, що покришки легко витримують спеку та перепади температур, вони не схильні до передчасного зносу та механічних пошкоджень.

Джерело: https://guma.com.ua/

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×