Купити квартиру в Дніпрі

Функція збереження енергії у Chrome, активація якої збільшить час автономної роботи пристроїв

567

У сучасних реаліях, Google Chrome є найпопулярнішим браузером серед користувачів зі всього світу. Але, попри це, він досі залишається “важким” у сенсі навантаження оперативної пам’яті ноутбуків, смартфонів та, навіть настільних комп’ютерів.

Фахівці з Google усвідомлюють цей недолік і пропонують спосіб його нівелювати. Тобто, людина може скористатися функцією енергоощадження у налаштуваннях браузера, який попередньо оновлено, мінімум до 126.0 версії. Тим часом, для відпочинку можна застосувати казино Ельдорадо, яке пропонує вигідні бонуси та гарний обсяг слотів.

Переваги функції, які допоможуть у повсякденній роботі

Виробники браузера зробили анонс опції збереження енергії ще минулого місяця. Але, за даними китайського видання Gizchina, вона почала працювати у тестовому режимі. У підключеному стані, вона дає такі переваги:

  • Розумне споживання енергії батареї пристроїв;
  • Людина матиме змогу контролювати цей процес;
  • Зупинка вкладок, які не використовуються наразі без їхнього уповільнення (перехід у сонний режим).

Ця функція допоможе людям, які часто користуються власними ноутбуками, телефонами та планшетами. Відповідні девайси працюватимуть довше без підключення до мережі. Щобільше, люди можуть налаштувати роботу браузера під актуальні робочі потреби.

Як зробити налаштування опції

68899

Перше, що потрібно перевірити, чи стоїть актуальна версія Chrome на девайсі. Далі, варто лише зайти до вкладки “налаштувань”, відкрити “ефективність” та натиснути “економію пам’яті”. У віконці, що з’явиться, програма запропонує три види запуску опції: помірний, збалансований або максимальний.

Більше переваг забезпечує максимальний режим дії енергоощадження. Особливо, це буде помітно під час вимкнень світла. Тому що браузер буде використовувати до 30% менше “оперативки”.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу