Купити квартиру в Дніпрі

Душові кабіни: великий вибір для будь-якої ванної кімнати

37644100Z1 1

Душові кабіни – компактні пристрої, що приваблюють користувачів своєю зручністю та функціональністю. Основа їхньої конструкції – піддон. Саме в ньому збирається вода перед потраплянням до каналізації. Піддони виготовляють із різних матеріалів, зокрема, зі сталі, кераміки, акрилу.

Вони достатньо міцні та стійкі до пошкоджень. У продажу представлені кабіни з прозорими, напівпрозорими та матовими дверима. Усі вони мають стильний і продуманий дизайн, що ефектно доповнює сучасні інтер’єри.

Які бувають види душових кабін

В інтернет-магазині Leoceramika можна вибрати та купити душову кабіну, що відповідатиме всім вашим потребам та побажанням. У каталозі представлені:

  • Кутові моделі. Встановлюються в кутку приміщення, займаючи мінімум місця.
  • Квадратні та прямокутні душові кабіни. Можуть розташовуватися в будь-якій зоні приміщення.
  • Півкруглі та радіальні конструкції. Відрізняються закругленою формою передньої частини.

Також душові кабіни з піддонами часто оснащуються додатковими функціями, такими як гідромасаж, парогенератор, вбудоване освітлення, радіо тощо.

Як підібрати розміри душової кабіни

розміри душової кабіни

У процесі вибору оптимальної моделі варто враховувати декілька нюансів. По-перше, треба виміряти вільний простір у приміщенні, а також звернути увагу на відстань до іншого сантехнічного обладнання. По-друге, потрібно обрати відповідний тип конструкції з урахуванням площі кімнати та власних побажань. По-третє, необхідно виміряти висоту стелі у ванній та оцінити можливість встановлення додаткових елементів, таких як душова панель або гідромасаж. Переконайтеся, що двері кабіни зможуть вільно відчинятися та не заважатимуть пересуванню в приміщення.

Де замовити вигідно

В інтернет-магазині «Лео Кераміка» можна купити різноманітні сантехнічні прилади від відомих брендів за вигідною ціною. Усі наявні моделі виготовлені з якісних матеріалів і відповідають високим стандартам. Вони мають відмінні експлуатаційні характеристики, тому прослужать багато років.

У мережі Leoceramika точно знайдеться якісна та недорога душова кабіна, ціна якої впишеться в запланований бюджет. Покупцям пропонується доставка товарів у Львів, Київ, Харків, Запоріжжя, Одесу, Чернівці й інші міста України. Для оформлення замовлення за невисокою вартістю треба заповнити форму на сайті або зв’язатися з менеджером телефоном.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×