Купити квартиру в Дніпрі

Друк на крої: його переваги та технології

Знімок екрана 2024 04 17 000025

Часто трапляються ситуації, коли друк на готовому виробі неможливий або складний. До прикладу, коли форма або дизайн виробу складні і на них важко друкувати. У таких ситуаціях більш економічно вигідним і практичним рішенням є друк на відрізах або обрізках тканини.

У цьому випадку надрукована тканина розрізається на необхідний візерунок до того, як виріб буде зібраною це забезпечує точність та рівномірність друку на всіх частинах виробу.

Переваги друку на крої

Друк на крої має свої переваги, а саме:

  1. Точне узгодження: під час друку на тканині всі частини виробу точно поєднуються між собою.
  2. Економія часу та ресурсів: друк на розкроєній тканині економить виробничий час і витрати, оскільки немає необхідності друкувати окремо на готовому виробі. А також це дозволяє уникнути будь-яких втрат матеріалу, які можуть виникнути під час друку на готових виробах. 
  3. Більша свобода дизайну: друк на тканині дозволяє друкувати різні частини виробу в різних масштабах і з різним розташуванням.  Тому дизайнери можуть експериментувати, як вони того хочуть, щоб створити різноманітні варіації дизайну.

Тож, послуга друку на крої пропонує дизайнерам, швейним фабрикам, виробникам одягу і закрійникам можливість вирішувати технічні проблеми і створювати високоякісні та привабливі дизайни. Ця послуга забезпечує точну відповідність малюнка на кожній частині одягу, заощаджуючи час і ресурси та надаючи більше свободи для експериментів.

Основні техніки друку на крої

  • Трафаретний друк. Він допомагає отримати більш деталізований логотип з максимальною передачею кольору, стійкістю до стирання, а також вицвітання.
  • Термоперенос. Цей спосіб підходить для нанесення тексту та графічних об’єктів високої якості на всі типи поверхонь. Стійкий до різноманітних зовнішніх впливів і створює насичені та яскраві візерунки.
  • Прямий друк. Це швидкий друк на розрізах. Можна друкувати як повнокольорові принти з переходами, так і одноколірні логотипи.
  • Флексографічний друк. Перевагами цього способу друку є висока продуктивність, простота нанесення та можливість перенесення на різні тканини. Ця технологія дозволяє також відтворювати дрібні деталі та елементи.
  • Друк DTF. Це поширений спосіб друку на текстилі, який гарантує яскраві та насичені кольори та високу якість зображення. Логотипи, надруковані за цією технологією, не вицвітають, не тріскаються і не линяють.
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×