Купити квартиру в Дніпрі

Дроблення залізобетону

4444

В результаті правильно проведеної утилізації вторинний щебінь застосовується як дешева альтернатива дорогим будматеріалам. Це призводить до реального зниження собівартості будівельно-монтажних робіт.

Щоб виконати дробіння будівельного бою, потрібно звернутися до спеціалізованої компанії. Такі підприємства мають все необхідне для вирішення подібних завдань.

Де використовують бій бетону?

Бій бетону застосовують:

  • у процесі зведення різних будівель чи споруд;
  • під час проведення ремонту автошляхів та облаштування інших дорожньо-тротуарних покриттів;
  • при виготовленні різних залізобетонних конструкцій;
  • для підготовки основ підлоги та фундаменту споруди;
  • для підсипання ґрунту на окремих ділянках;
  • створення ландшафтного дизайну;
  • для суміші із виготовленими бетонними розчинами.

Після демонтажу залізобетонних виробів для переробки використовується спеціалізоване обладнання у вигляді технологічних ліній, а також мобільних або стаціонарних дробильно-сортувальних комплексів.

Найвигідніше робити дроблення щебеню за допомогою мобільного комплексу, тому що цю процедуру можна провести прямо на будівельному об’єкті без зайвих транспортних витрат.

Комплексне обладнання включає потужні стаціонарні роторні або щокові дробарки, з яких метал відокремлюється методом відсіву. Відсіяний щебінь необхідних розмірів падає на піддон, а метал вирушає на переробку.

Технологія переробки

Будівельні відходи великих розмірів поетапно утилізуються за допомогою гідроножиць, поки окремі фрагменти не досягнуть розмірів, які дозволять завантажити їх в дробарку. Після надходження в дробильний апарат деталі подрібнюються до потрібних розмірів, а потім оброблений бетон надходить у вібросито. Там відповідно до традиційної технології відсівається вторинний щебінь і видаляються металеві включення.

На цей час використовується й інша технологія перероблення залізобетонних виробів, що включає можливість магнітного відсіву. Для цієї мети застосовують установки, що функціонують на основі систем очищення води, електричних магнітів та подрібнюючого гуркоту.

Завдяки цій технології якість очищення вторинного щебеню підвищується у кілька разів. В результаті відсоток металевих деталей в обробленому щебені зводиться до нуля.

Перероблення щебеню здійснюється за допомогою спеціального обладнання. До нього відносяться бункери, в які подаються вихідні матеріали і в яких вони зберігаються.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу