Купити квартиру в Дніпрі

DIN6923: сфера та особливості використання

Знімок екрана 2024 04 01 143528

Будівництво, машинобудування, промисловість не можуть обійтися без метизної продукції. Основою будь-якої конструкції є кріплення, універсальним серед яких буде стандарт DIN6923. Він представлений у формі шестигранника і має різьбове з’єднання в центральній частині.

Модифікація виробу така, що з боків знаходяться спеціальні насічки, які при встановленні занурюються в метал. В результаті, забезпечується якість та безпека конструкції. Це виключає можливість мимовільного розкручування, при впливі динамічних навантажень.

Технічні особливості

Розібратися серед широкого асортименту може бути не просто, тим більше якщо ви не фахівець. Починати вибір потрібно зі звернення уваги на клас міцності – це максимально допустиме навантаження, при впливі якого кріплення не втратить технічних якостей. Залежно від цілей використання, можна придбати вироби з класом міцності від 6 до 12. Класичним рішенням, що підходить для виконання основних завдань, буде метиз з маркуванням 8. Якщо потрібно зафіксувати легкі деталі, які не піддаються навантаженню, то можно обрати маркування 7.

Гайка шестигранна з фланцем виготовляється з матеріалів:

  • Сталь – в основному вона обробляється спеціальним покриттям, що виключає ризики появи корозії;
  • Нержавіюча сталь марки А2, А4. Такі вироби готові до використання і не потребують обробки;

Залежно від умов експлуатації підбирається підходящий варіант.

Сфера використання

Важко було б визначити напрямок, у якому немає потреби у застосуванні цього металовиробу. Основним його споживачем є будівництво чи виробництво техніки, та й у побутових умовах він незамінний. Потрібно розуміти, що сфера використання впливатиме на матеріал та наявність покриття:

  • Оцинкована сталь – класичне рішення, що виключає можливість появи корозії. Це актуально, якщо конструкція піддаватиметься впливу вологи або іншим негативним факторам оточення;
  • Нержавіюча сталь. Вона стійка до температур та вологості, що робить її універсальною;

Якісна метизна продукція є невід’ємною частиною промисловості. Наявність сертифікатів якості підтверджує надійність та практичність у використанні. Не знаєте, чи підійде вам представлена гайка? Скористайтеся консультацією спеціалістів.

Де зробити покупку?

Підходити до вибору продукції, яка буде використовуватися для будівництва конструкцій або закріплення деталей потрібно відповідально. В інтернет-магазині Dinmark представлено широкий асортимент товарів від відомого виробника. Щоб купити стандарт DIN6923, переходьте до https://dinmark.com.ua/standarts/din-6923-hayka-shestyhranna-z-flancem. Оперативна доставка, якісний товар, доступність гарантуються.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×