Купити квартиру в Дніпрі

Діарея під час подорожі. Як захистити себе?

Знімок екрана 2024 03 02 100554

Подорожі в нові країни та культури є захопливим досвідом, але вони також можуть стати випробуванням для нашого здоров’я, особливо коли мова йде про харчові розлади, такі як діарея.

Діарея мандрівників є однією з найпоширеніших проблем здоров’я, з якою стикаються люди під час подорожей, особливо в країнах з низьким рівнем санітарії. Однак, дотримуючись певних правил профілактики, можна значно зменшити ризик захворювання. Також потрібно завжди мати при собі Лацидоентер (https://vorwartspharma.com/lacidoenter), який покращує самопочуття, позбавляє від здуття, спазмів, дискомфорту та має протимікробну дію. Ця добавка також нормалізує роботу кишківника. Більше детально про неї написано на сайті.

Безпека харчування

Варто обирати безпечні продукти. Краще віддавати перевагу свіжоприготованим гарячим стравам та уникати сирої їжі, включаючи фрукти та овочі, якщо не впевнені у їх чистоті. Слідкуйте за гігієною рук. Регулярно мийте їх з милом, особливо перед їжею та після відвідування туалету. Якщо мило та вода недоступні, використовуйте антисептичні гелі для рук.

Ось ще кілька корисних порад:

  • уникайте вуличної їжі. Хоча вона може бути спокусливою частиною культурного досвіду, це не завжди безпечно з точки зору гігієни, що збільшує ризик харчових розладів. Але, якщо ви все ж таки плануєте щось скуштувати, переконайтеся, що взяли з собою Лацидоентер, який зможе допомогти у разі виникнення діареї. Ця добавка м’якої дії, яка не тільки покращує самопочуття, а ще відновлює захисний бар’єр слизової кишківника;
  • безпека води. Пийте лише бутильовану або очищену воду. Не ризикуйте пити воду з-під крана в регіонах, де це може бути небезпечно. Бутильована вода, вода, яка була прокип’ячена або очищена за допомогою фільтрів, є найкращим варіантом.

Також будьте обережні з льодом у напоях. Він може бути зроблений з небезпечної води, тому краще відмовитись від його використання, якщо не впевнені у його походженні.

Як діяти у разі діареї?

Дуже важливо підтримувати водний баланс. Пийте достатньо рідини, щоб запобігти зневодненню. Оральні регідратаційні розчини допоможуть відновити втрачені електроліти. При діареї у подорожі, варто своєчасно прийняти Лацидоентер та відмовитися від споживання молочних продуктів та жирної їжі до тих пір, поки симптоми не зникнуть. Якщо діарея не проходить протягом кількох днів, супроводжується високою температурою, сильними болями в животі або кров’ю у випорожненнях, негайно треба звернутися за медичною допомогою.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×