Купити квартиру в Дніпрі

Де вигідно відкрити депозит?

6470443cd4266

Якщо ви новачок в інвестуванні, але б хотіли вигідно та безпечно вкласти певну суму коштів та ще й отримати пасивний дохід, то найвдалішим та найрозумнішим рішенням буде відкрити депозит в банку.

Це офіційний договір між вкладником та фінустановою про те, що ви вкладаєте свої кошти під визначений відсоток та на певний термін. Депозит у банку – це найзрозуміліший та найпростіший інструмент інвестування.

Основні переваги банківських вкладів

Чому варто відкрити депозит? Отже, три плюси такого рішення:

  1. На вкладеннях у депозит ви гарантовано отримуєте додатковий дохід від відсотків. Яку суму ви отримаєте, можна дізнатись заздалегідь – вона фіксується на весь період дії депозиту. Розрахувати свою вигоду можна ще перед відкриттям рахунку. Чим більша сума вкладу, тим вищі відсотки ви зможете отримати.
  2. Банківський депозит – це безпечно та надійно, оскільки всі інвестиції захищені Фондом гарантування. Це означає, що ви отримаєте свої гроші навіть у випадку ліквідації банку.
  3. Відкриття депозитного рахунку – це просто та швидко. Процес не займе багато часу та не потребує спеціальних знань або досвіду. Варто лише звернутись до найближчого відділення банку.

Однак, вибираючи представлений спосіб інвестування, варто розуміти, що відсоткова ставка на депозити дещо нижча, ніж доходи на інших інструментах, наприклад, таких як облігації, акції чи цінні папери.

Де відкрити депозит на хороших умовах?

Якщо ви шукаєте фінансову установу, куди б хотіли вкласти свої кошти, зверніть увагу на Банк Львів. Це сучасна компанія з іноземним капіталом, яка працює за високими стандартами та є учасником Фонду гарантування вкладів. Цей факт має велике значення при виборі установи, куди ви плануєте вкласти гроші, адже це гарантія того, що ви їх не втратите.

Установа пропонує декілька варіантів вкладів, які відрізняються за терміном, ставкою та відсотками. Ви можете вибрати програму, яка найбільше вам імпонує, а також валюту, у якій будете оформлювати депозит. Як показує досвід, найвигіднішими є саме гривневі програми.

Порядок дій при відкритті депозиту

Якщо ви вирішили, що почати свою історію інвестування хочете саме з депозитного рахунку, варто ознайомитись із правилами його відкриття:

  1. Насамперед вам необхідно визначитися, яку суму ви готові покласти на депозит. Мінімальна ставка стартує від 2500 гривень (100 євро або 1000 доларів). Максимальна – до 600 тис., якщо сума вища, то варто її розбити на кілька частин.
  2. Далі необхідно визначитись із валютою, у якій ви будете зберігати кошти в банку. Як вже казали, гривневі рахунки є найвигіднішими, адже саме за ними – найбільша відсоткова ставка.
  3. Найважливішим кроком стане вибір фінустанови. Уважно вивчіть відгуки, ознайомтесь із програмами, перевірте, чи має компанія відповідну ліцензію. Найбезпечніше співпрацювати з банками України.

У кінці вам залишиться лише оформити вклад, підписати договір та внести необхідну суму на рахунок. Зробити це можна онлайн чи безпосередньо у відділенні банку.

Джерело: Сайт www.banklviv.com

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу