Купити квартиру в Дніпрі

Чим обумовлена така популярність трюкових самокатів серед підлітків?

210824 candy 7

І хоча трюковий самокат не має, як таких вікових обмежень, адже більшість моделей створені для дітей віком від 7 років, все одно, найбільшої популярності цей вид спортивного спорядження має серед підлітків.

Таким чином, виходить, що самокат – це транспорт для людей віком до 17-19 років? Насправді – ні. Просто зверніть увагу, проходячи скейт-парк на людей, що там тренуються. Впевнені, що ви зустрінете доволі зрілих молодиків, що прийшли покайфувати від швидкості, екстриму та свободи.

Трюковий самокат – це атрибут молоді

У суспільстві вже склалася така думка, що катання на трюковому самокаті – це не зовсім серйозна справа, тому й стрибають на них молоді особи, які не мають клопотів дорослого життя. Інше сприйняття самокатів для маневрів – це що вони дорогі, а відповідно – без них можна обійтися. Як виявилося, саме через таку позицію батьків, більшість людей, який захоплює екстрим починають вчитися кататися вже після 25 років. Тобто, коли самотужки можуть дозволити той чи інший спортивний транспорт пересування. Насправді якщо підрахувати, то ціна трюкового самоката мало чим відрізняється від вартості, яку люди витрачають на регулярні покупки засобів куріння чи алкоголь. Цікаве таке порівняння, чи не так?

Чим обумовлена така популярність трюкових самокатів серед підлітків?

Звісно, немає ніяких сумнівів, що саме в перехідному віці, коли молоде тіло у пошуку вподобань чи захоплень, діти найчастіше хочуть опанувати техніку стрибків на самокаті. Важливо, дати проявити цей поклик та купити трюковий самокат в Україні. Адже стріт-катання – це певна культура, що дозволяє розкритися, а також загартувати тіло і дух. Не потрібно забувати, що під час тренування людина отримує навантаження на всі частини тіла. Доведено, що година активного маневрування на трюковому самокаті прирівнюється до 40 хвилин повільного бігу. Тобто, катання – це чудова фізична підготовка.

Ще однією, не менш вагомою, особливістю райдерів – є власний стиль. Яскравість та кольоровість, одяг вільного пошиття – це все також один з елементів прояву індивідуальності.

Де купити трюковий самокат?

Не залежно від того, скільки вам років і чи вмієте виконувати трюки на самокаті, важливо правильно підібрати транспортний засіб. Найкращим помічником в цій справі для вас стане інтернет-магазин Candy Boards, який вже понад 10 років є лідером на ринку реалізації спортивного спорядження відомих світових брендів. Ми гарантуємо:

  • Якість та надійність
  • Помірні ціни
  • Професійне обслуговування
  • Швидку відправку у безпечні регіони України
To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу