Купити квартиру в Дніпрі

Чи варто обирати санаторій преміального класу

2019 07 10 kor 1404 finished 1 1920x1278 1 1.jpg

Трускавець не просто так називають столицею здоров’я. Тут, на відносно невеликій за площею території було відкрито кілька унікальних мінеральних джерел. Подальше вивчення регіону дозволило знайти ще кілька свердловин із концентрованою мінеральною водою.

Унікальні поклади природного озокериту, що використовується у санаторії Ріксос-Прикарпаття у Трускавці для лікування внутрішніх органів та суглобів.

Численні санаторні комплекси відрізняються один від одного не лише медичним профілем та різною інфраструктурою. Комфортабельність проживання теж впливає на сприйняття відпочинку та ефективність лікування, якщо воно проводиться. Найкращі санаторії Трускавця мають плавальні басейни та СПА-комплекси, щоб запропонувати своїм гостям максимум переваг не лише під час вибору місця відпустки, а й у процесі відпочинку.

Санаторій чи готель

Деякі комплекси дуже складно ідентифікувати за численними ознаками. Більшість готелів мають медичні центри. А санаторії – комфортабельні номери для проживання та повноцінні ресторани. Тому здравниці преміального класу поєднують у собі максимально затишне проживання та повноцінне лікування. До інших, не менш важливих переваг загального характеру варто додати:

  1. Широкий спектр професійних медичних послуг.
  2. Терапія, спрямована на повернення природної краси.
  3. Особливо популярна та актуальна у відпочивальників SPA-зона.
  4. Водні розваги на відкритій території та в закритих приміщеннях.
  5. Уся туристична інфраструктура на одній закритій території.

Санаторії преміального класу мають закриті паркові території із чудово доглянутими зеленими насадженнями. Тут ніколи не буває великої кількості відпочивальників та можна насолодитися своєю відпусткою на одинці. Але, за бажання, завжди можна вийти до Трускавця, щоб побачити унікальний сувенірний ринок, відвести дітей до дельфінарію або просто прогулятися містом. Тут досить різноманітних пам’яток, щоб відкрити курортну зону з незвичайної сторони.

Секрет популярності басейну у санаторії

Водні процедури в чистій, безпечній, комфортній за температурою воді подобаються як дорослим, так і дітям. Достатньо вибрати для сім’ї санаторій із чималим басейном, щоб тільки цим чинником зробити щасливими всіх учасників відпустки. Але, сучасні СПА-зони при здравницях, це не просто басейн з окремими зонами для дітей та дорослих. Відпочивальники можуть розраховувати на такі переваги:

  1. Окремо внутрішній та зовнішній басейн, який працює влітку.
  2. Повноцінна водна зона для залучення всіх відпочивальників.
  3. Сучасні сауни, лазні, хамам та невеликий басейн з холодною водою.
  4. Доступ до SPA-зони відкритий для всіх, хто зупинився у санаторії.
  5. Додаткові, супутні послуги масажу та терапії.

Можна скільки завгодно описувати переваги великих водних комплексів, але по-справжньому оцінити їх переваги здатні лише відпочивальники, які приїхали у відпустку або профілактичне лікування. Купання укріплює імунітет, сприяє зміцненню м’язів, зв’язок та омолодження шкіри. Допомагає домогтися необхідної фізичної витривалості, особливо у періоди реабілітації. Санаторії преміального класу мають все необхідне, щоб гостям не довелося привозити із собою на відпочинок велику кількість багажу.

Стандартне лікування у бальнеологічному санаторії

Трускавець спочатку став курортом завдяки наявності природних мінеральних вод. Упродовж кількох десятиліть місцеві лікарі накопичували досвід застосування води, ропи, озокериту та корисних грязей у бальнеологічному лікуванні. Сучасні підходи – це компіляція європейського та азіатського обладнання та природних ресурсів України у досягненні необхідного результату у відновленні здоров’я. Сміливо можна планувати приїхати в один із профільних санаторіїв Трускавця з наступними захворюваннями внутрішніх органів:

  • гінекологічні захворювання, зокрема хронічного типу;
  • відновлення чоловічого здоров’я, цистит, простатит;
  • лікування шлунково-кишкового тракту, гастрит, виразка, нетравлення;
  • опорно-руховий апарат, остеохондроз, ревматизм;
  • численні захворювання нервової системи

У лікувальному процесі бере участь як питна мінеральна вода, так й інші природні чинники. У поєднанні із сучасним апаратним лікуванням та процедурами, організм досить швидко повертається до вихідного, здорового стану. Крім цього, у процесі лікування дуже важливо дотримуватись збалансованої дієти. Це критично важливо при всіх захворюваннях внутрішніх органів. Але ресторан санаторію здатний приготувати смачно навіть дієтичні страви.

Як приїхати на відпочинок у санаторії Трускавця

Більшість відпочивальників, плануючи провести кілька тижнів у санаторії преміального класу, вважають за краще приїхати власним автомобілем. Це досить практично, оскільки дозволить не обмежуватись оглядом тільки місцевих визначних пам’яток. Практично всі здравниці мають фізичну нагоду безпечно розмістити машини гостей на своїй парковій території. До інших важливих особливостей приїзду варто відзначити:

  1. Під час лікування варто, по можливості, відмовитись від частих поїздок.
  2. Машиною у центральній частині курорту користуватися заборонено.
  3. Приїхати на відпочинок можна у купе поїзда, що курсує до Трускавця.
  4. Деякі здравниці забезпечують гостей трансфером.

Для тих, хто хоче відмовитися від власного транспорту на період лікування у санаторії, варто розглянути варіант трансферу чи таксі. Якщо з якихось причин не виходить приїхати потягом безпосередньо до Трускавця, в якості альтернативи можна обрати місто Львів. На машині таксі від залізничного вокзалу у Львові всього за півтори години можна з комфортом та всім багажем приїхати у будь-який із санаторіїв преміального класу.

Умови проживання у комфортабельних санаторіях

Один із важливих аспектів, на який звертають увагу більшість тих, хто хоче приїхати на відпочинок не на один день. Особливо важливо зважити на комфорт, якщо відпочинок буде для всієї родини. Залежно від типу здравниці, гості можуть розраховувати щонайменше на п’ять стандартних типів номерів з різноманітним рівнем комфорту. Як мінімум, гості гарантовано можуть розраховувати на регулярну подачу гарячої та холодної води, прибирання номера щодня, зміну білизни та контроль усіх необхідних побутових дрібниць. Вибрати для бронювання можна такі типи номерного фонду:

  • стандарт – однокімнатний номер з роздільними або спільним великим ліжком, новими меблями та повноцінною ванною для купання;
  • класичний – збільшена площа кімнати з додатковими меблями та привабливим виглядом з вікна, меблі для особистих речей;
  • напівлюкс – дві кімнати, дозволять відпочивати дорослим та дітям, досить вільного простору для гостей, особливо велике двоспальне ліжко;
  • люкс – номер для тих, хто цінує комфорт під час відпочинку та лікування в санаторії, дизайнерські меблі та безліч інших приємних дрібниць;
  • кутовий номер – можливість трохи заощадити на преміальному відпочинку, обравши нестандартну за площею кімнату;
  • апартаменти – найбільший тип номера для великої родини або тих, хто віддає перевагу розкіш навіть у дрібницях.

Не варто думати, що преміальний відпочинок обирають одиниці людей. Такі санаторії мають стабільний попит. Щоб не стикатися з проблемою відсутності потрібної кімнати, краще заздалегідь зарезервувати потрібний номер. Сім’я гідно оцінить такий підхід, коли кожен із членів сім’ї може насолоджуватися повноцінною відпусткою. Заздалегідь подбати про покупку путівки варто перед початком найбільших національних свят в Україні.

Особливості санаторного харчування

Його можна поділити на два, принципово різні підходи. У першому випадку, якщо людина приїхала для повноцінного лікування, лікарі призначають їй строгу дієту, яка нарівні з мінеральними водами є лікувальною процедурою. Не варто намагатися замовляти інші страви, особливо жирні та насичені сіллю. Зміна дієти гарантовано негативно вплине на результат повноцінного лікування.

Звичайний відпочинок та профілактичне лікування в одному з преміальних санаторіїв vsesanatorii.com/ua/ ніяк не обмежує відпочивальників у харчуванні. Ресторанний комплекс, кафе та інші заклади за межами території санаторію готують найрізноманітніші страви. Як європейської та української кухні, так і з ухилом на регіональні особливості Закарпаття та центральної частини Карпат. Гастрономічний тур, це один із популярних напрямків у сучасному світовому туризмі та Україні в тому числі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×