Купити квартиру в Дніпрі

Чому встановлення сонячних електростанцій для дому вигідно

Знімок екрана 2024 07 03 154041

Набридло терпіти постійні відключення світла, вартість якого за кіловат з кожним роком тільки зростає? Чудовим виходом із ситуації стануть сонячні електростанції для дому від компанії Keyvolt.

Ми більше 10 років займаємося проектуванням СЕС для дому та бізнесу і з радістю розробимо індивідуальний проект для вас!

Переваги СЕС для побуту

Перша та найголовніша перевага сонячних електростанцій – енергетична незалежність від державних тарифів на електроенергію. Але на цьому плюси не закінчуються. Коли ви замовляєте монтаж СЕС, ви можете розраховувати на:

  • Монтаж сонячних панелей автоматично підвищує вартість вашого будинку. Якщо з часом ви вирішите продавати дім, зможете реалізувати його за більшою ціною, адже зросте його престижність та ціна.
  • Коли у вас є власна електростанція, зменшуються витрати на електроенергію. Це дуже вигідно, враховуючи, що обладнання здатне працювати протягом 30 років, а період окупності навіть великого проекту складає не більше 7 років. Ви починаєте отримувати вигоду вже з першого дня використання, а після періоду окупності отримуватиме лише прибуток.
  • Зазвичай для приватних будинків обирають мережеве обладнання. Мережева сонячна станція для власного споживання може бути підключена до зеленого тарифу. Після закінчення періоду окупності ви почнете отримувати стабільний прибуток від постачання надлишків енергії до мережі. Але є умова: річна генерація має перевищувати сумарне споживання енергії вашим будинком.
  • Ви можете вплинути на ціну електроенергії для вашого домогосподарства. Підключення власної СЕС робить вас учасником енергетичного ринку. А при підключенні акумуляторів можете назавжди забути про відключення та перебої в роботі електромережі.
  • Сонячна енергія – альтернативне джерело живлення, яке не викидає шкідливі пари в атмосферу. Якщо для вас важлива екологія, цей пункт стане великим плюсом на користь вибору СЕС.

Але отримати всі ці переваги можливо за умови, що будівництвом і монтажем вашої станції займатиметься професіональна команда, яка зробить все правильно та забезпечить безперебійну роботу обладнання.

Де замовити проект СЕС під ключ

Саме таку професіональну команду спеціалістів ви знайдете в компанії Keyvolt https://keyvolt.com.ua/sonyachni-elektrostancii-dlya-budynku/, яка здатна реалізувати будь-який проект. Наші співробітники мають сумарний досвід більше 20 років і вже 10 років займаються сонячною енергетикою по всій Україні. Ми настільки впевнені в успіху альтернативних джерел живлення, що інвестуємо власні кошти в реалізацію проектів сонячної енергетики.

Обираючи співпрацю з нами, ви можете розраховувати на надійну компанію, яка забезпечить вам масу переваг:

  • Реалізацію будь-якого проекту, незалежно від регіону вашого проживання та рівня його інсоляції.
  • Швидке повернення ваших інвестицій, навіть коли це масштабний в усіх сенсах проект.
  • Комплексний супровід досвідченої команди за доступною, демократичною ціною.

Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен проект був успішним, тому ви можете розраховувати на успішну реалізацію бажаного.

Зацікавилися ідеєю монтажу СЕС? Залишайте заявку на дзвінок менеджера, і вам зателефонують в робочий час, допомогти у всьому розібратися.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу