Купити квартиру в Дніпрі

Чому покупці вибирають Nemiroff

032ffc6 690

Nemiroff — компанія з виробництва алкоголю. Вони є найбільшим експортером горілчаної продукції в Україні. Немирофф продається у 80 країнах світу та в Duty Free. Завод із виробництва алкогольних напоїв розташований у місті Немирів Вінницької області. Співвідношення ціни та якості приваблює споживачів, що зробило порівняно молоду компанію такою популярною.

Історія створення

Компанія відома споживачам у сучасному вигляді з 1992 року, але насправді її коріння тягнеться з 1752 року, коли зафіксована перша згадка про цю горілку. У 1872 році з’явилася гуральня, яку заснував один із графів у містечку Немирів. Завдяки цьому почало розбудовуватися місце. Адже, окрім нових гуралень, під керівництвом сім’ї графа в місті з’явилися нові споруди. У 1920 році виробництво відібрали більшовики. Тому тільки на початку дев’яностих горілка Неміров почала з’являтися на полицях магазинів. Завдяки тому, що бренд почав спонсорувати матчі світового боксу, він став упізнаванішим та вже на початку двохтисячних був включений до Світового клубу мільйонерів. Дотепер Nemiroff стрімко розвиваються, підвищують свою впізнаваність та просувають український продукт на ринках інших країн.

Різноманітність асортименту

Окрім класичної горілки в лінійці Nemiroff є ще приблизно 60 різних видів напоїв. Ось перелік найпопулярніших із них:

  1. Мабуть, найбільш популярною є «Українська медова з перцем». Її почали виготовляти в 1998 році, багато туристів з інших країн купували пляшку цієї горілки як сувенір із подорожі для родичів чи близьких.
  2. У бренду є преміумлінійка, а також Nemiroff Exotic Collection, яка охоплює напої зі смаками тропічних фруктів.
  3. The Inked Collection 2019-го року.
  4. Деякі споживачі встигли 2021-го року спробувати Moon Edition. Особливістю цього продукту став додатковий 12-й етап фільтрації, що присвячено дванадцяти піонерам на Місяці. Це була лімітована колекція.
  5. У контексті війни ця тенденція із завчасно обмеженою кількістю випуску тривала, у 2022 році вийшли Nemiroff Premium De Luxe та Особлива. Весь прибуток від їхнього продажу компанія спрямувала на благодійність, а саме — лікування українців, які отримали травми під час війни.

 

У чому причина популярності

Не лише гарна ціна та якість продукту призвели до популярності. Окрім того, компанія має високу соціальну активність, вона фінансує спортивні та культурні проєкти майже весь час свого існування, а з початку повномасштабного вторгнення безперервно долучається до благодійності. Купити напої цього бренду можна, завітавши в маркет алкогольних штук MAUDAU. Споживайте українську продукцію відповідально — це не лише підтримає економіку, але й підвищить впізнаваність на світовому ринку.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×