Купити квартиру в Дніпрі

Чоловічий джемпер – досконала класика в гардеробі

000

У гардеробі сучасного стильного чоловіка повинен бути джемпер. Цей в’язаний жакет з довгими рукавами та круглим вирізом, але без коміра – це хороший варіант як для демісезонного, так і зимового періодів.

Джемпери можна носити поверх сорочки або футболки. Даний вид одягу можна комбінувати з вузькими джинсами, класичними брюками тощо, це вже Вам вирішувати з чим поєднувати для образу. Головне – це стежити за модними тенденціями при виборі чоловічого джемперу та одягати те, що Ви бажаєте та відповідає типажу.  

Різновиди чоловічих джемперів

Джемпер чоловічий має широкий асортимент моделей, наприклад:

  • Класичний джемпер. Це найбільш розповсюджений фасон;  це вільний жакет, який має неглибокий круглий виріз. Часто саме його носять на роботі, зустрічах тощо.
  • З V-подібний вирізом. Усе залежить від моделі, адже глибина вирізу може відрізнятися.
  • Джемпер поло. Має невеликий виріз на ґудзиках, який плавно переходить у відкладний комір.
  • Джемпер з капюшоном. Добре підійде, якщо одягнете у прохолодну погоду або під дощ, або сильний вітер. Дана модель має ще підкладку для додаткової ізоляції.
  • Спортивні моделі джемперів. Виробляються з щільного трикотажу, призначені для занять спортом.

Із чим чоловікам носити джемпер?

Будь-яку модель джемперу можна одягнути куди завгодно, все залежить від стилю одягу. Потрібно пам’ятати, що деякі варіанти одягають тільки поверх сорочки. Тонкі джемпери з бавовни, трикотажу, кашеміру добре комбінуються з джинсами або класичними брюками, і підійдуть для офісної роботи. Не рекомендується вибирати світлі тони, адже краще обрати монохромні моделі класичних кольорів та їх відтінків, наприклад, білий, чорний, сірий, коричневий тощо.

Для прогулянок, зустрічей та заходів у прохолодну погоду краще обрати теплі флісові джемпери на змійці з капюшоном, а щоб доповнити увесь образ, то одягніть джинси, курточку та чоботи. Дуже популярними є зараз в’язані жакети, це виглядає дуже стильно та ефектно. Сучасні чоловіки купують облягаючі трикотажні моделі, які мають вільний крій. Цей фасон добре поєднувати не тільки з класичними штанами, але і з прямими чи вузькими джинсами.

З якого матеріалу виготовляють джемпери?

Часто можна зустріти, що чоловічі джемпери називають верхнім одягом, але ця модель має свої характерні особливості. Вони мають спокійну та теплу колірну гаму, немає застібок або якихось об’ємних декоративних елементів.

На сьогоднішній день можна придбати жакет для холодної та теплої погоди, все залежить від сезону, тому виготовляють з різних матеріалів, а саме шерсті, бавовни, велюру, махри, віскози, акрилу та багатьох інших.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×