Купити квартиру в Дніпрі

Чохол на п’ятнадцятий айфон: огляд практичних аксесуарів

Щоб користування смартфоном було безпечним і максимально довгим, треба забезпечити пристрій надійним захистом. Не обійтися без додаткових аксесуарів й у випадку з 15-м айфоном. Якими просунутими не були б характеристики модного девайса, продукт Apple не застрахований від випадкових пошкоджень. Першим доповненням, яким варто оснастити пристрій, буде захисний кейс. 

Поки ви шукаєте, де краще купити оригінальні чохли для iphone 15, ми розповімо, які аксесуари актуальні для нового покоління популярних смартфонів. 

Гібридний

Це кейси з категорії протиударних. Захисна функція досягається завдяки поєднанню амортизуючого та ультраміцного матеріалів. З першого виготовляється бампер аксесуара, з другого – його задня панель. Найкращі гібридні чохли створюються з термополіуретану та полікарбонату. 

Зі склом у комплекті

Така продукція допомагає зекономити час на купівлі окремих виробів та уникнути помилки з підбором сумісних моделей. Купуючи набір, користувач забезпечує пристрій повноцінним захистом корпусу та екрану. У деякі комплекти виробники також включають плівку або скло для камер девайсу. 

З кріпленням для шнурка 

Шнурки та ремінці для носіння телефону – знову на хвилі популярності. Такий варіант транспортування доволі зручний: девайс завжди знаходиться під рукою та не ризикує загубитися чи потрапити до зловмисників. Щоб носити айфон таким чином, варто підібрати чохол зі спеціальними петлями або шнурок з універсальним кріпленням. 

Чохол-книга

Основною перевагою цього кейсу є додатковий захист екрану. Також чохли-книги можуть успішно замінити гаманець: у деяких моделях передбачені кишені для карток і купюр. Часто даний форм-фактор має ще одну приховану “фічу”: кришка аксесуара перетворюється на зручну підставку для смартфона. 

Прозорий

Чохли даного типу виготовляються з різних матеріалів і мають різні особливості конструкції. Зокрема, в каталогах профільним магазинів можна знайти якісні гібридні моделі та варіанти з кріпленнями під шнурок. Естетична перевага прозорих кейсів очевидна – вироби не приховують оригінальний колір і логотип айфона. Саме тому цим аксесуарам надають перевагу чимало фанатів Apple. 

Пам’ятайте: кожен чохол сумісний зі смартфоном певної моделі. Перед покупкою перевіряйте, чи підходить обраний аксесуар вашому девайсу. Правильно підібраний кейс щільно прилягає до граней пристрою та забезпечує надійний захист. В інтернеті інформацію про сумісність аксесуара можна знайти в назві та описі моделі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×