Купити квартиру в Дніпрі

Будівельні та житлові контейнери: їх призначення та особливості

Знімок екрана 2024 04 03 105827

Сьогодні все більшої популярності набувають будівлі зі спеціальних блок-контейнерів, які можна збирати в найкоротші терміни. Такі ємності з сендвіч-панелей можна використовувати як житло для робітників, санітарні вузли на будівельних майданчиках та офіси.

Тому зараз багато організацій обирають саме їх, щоб в майбутньому створити комфортна місця як для роботи, так і для відпочинку своїх робітників. У наслідок своєї мобільності, низькій вартості та простоті доставки та монтажу, ці модульні конструкції допоможуть швидко досягти поставлених цілей.

Призначення будівельних та житлових контейнерів

І будівельні, і житлові контейнери широко використовуються на будівельних майданчиках, виробничих об’єктах за містом і на фермах для збору врожаю. Іншими словами, це місця, де необхідно створити нормальні умови для проживання робітників, які не можуть піти додому, щоб поспати або прийняти душ, або відпочити після важкої зміни. Звичайно, середовище має бути комфортним і повністю відповідати гігієнічним нормам.

Такі блок-контейнери для будівництва та промисловості залежать від свого призначення:

  • Житлові контейнери. Використовуються для проживання будівельників або як штаб для будівельних бригад. Модулі обладнані всередині всім необхідним. Комплекція надається за запитом і може бути різною. Здебільшого тут є ліжка, місця для приготування та прийому їжі, а також місця для зберігання речей.
  • Модульні роздягальні з душовими та туалетами. Такі модулі спроектовані з урахуванням усім санітарно-гігієнічних норм та нормальних умов проживання працівників. Унікальна технологія будівництва забезпечує необхідний рівень вологостійкості, термостійкості та точне, зручне розташування внутрішніх трубопроводів.
  • Модулі для нагляду за об’єктом з санвузлами. Зручне рішення, що дозволяє зменшити кількість вагончиків на площадці. Санвузол та робоча зона відокремлені перегородками.
  • Пости охорони. Такі блок-контейнери для охорони потрібні в багатоквартирних будинках, торгових центрах та інших комерційних приміщеннях, а не тільки на будівельних майданчиках.

Особливості контейнерів

Житлові контейнери поставляються повністю вже готовими для використання. Восени та взимку вони обігріваються кондиціонерами або конвекторами з відповідними функціями.

Модульні контейнери в основному відрізняються своєю місткістю. Площа будівлі залежить від її використання, а також кількості людей, для яких необхідно організувати такі комфортні умови для проживання чи роботи.

Внутрішні перегородки з дверима дозволяють планувати внутрішній простір будівлі.

Будівельні та житлові контейнери утеплюються негорючим утеплювачем різних міліметрів, в залежності від кліматичної зони місця установки.

В якості опції можлива також така комплектація, як: система опалення, кондиціонування повітря, вентиляція, сантехніка, меблі, системи пожежної сигналізації, вогнегасники, системи блискавкозахисту та інші об’єкти на вимогу замовника.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×