Купити квартиру в Дніпрі

Блок живлення для Led стрічки який бренд вибрати?

54da96990ec6fcb0a4861a9fc8a18a39

У останні роки LED стрічки стали важливим елементом освітлення та декору. Щоб забезпечити їх ефективну та безпечну роботу, важливо правильно обрати спеціальний блок живлення.

Цей пристрій регулює електричну напругу, щоб вона була оптимальною для роботи світлодіодів. Блоки живлення також гарантують стабільність напруги та захищають стрічки від можливих перевантажень та коротких замикань.

При виборі блоку живлення https://svetum.com.ua/ua/catalog/istochniki-pitaniya/ для LED стрічки, важливо звернути увагу на два ключові параметри: напругу живлення та загальну споживану потужність. Напруга живлення зазвичай вказана на упаковці стрічки. А другий параметр – загальна потужність – обчислюється множенням потужності стрічки на її довжину. Треба обирати блок живлення з потужністю на третину більше отриманого значення, щоб уникнути перевантаження.
Блоки живлення також різняться за ступенем захисту від вологи. Герметичні моделі зазвичай виготовлені з алюмінію та призначені для використання у вологих умовах. Негерметичні блоки виготовлені з пластику або мають перфорований металевий корпус та є більш зручними для сухих умов. З рівнем герметичності пов’язаний інший параметр – клас захисту. Чим він вищий, тим надійніше блок живлення захищений від пилу.
Зрозуміло, що оцінити деякі параметри звичайному споживачу важко. Для цього йому не вистачить спеціалізованих знань та обладнання. Саме тому при виборі дуже важливо звертати увагу на виробника блоку.

Який же бренд обрати

Перевагу варто віддавати саме відомим виробникам. При цьому країна походження бренду не завжди є вагомим показником якості.

Сьогодні на ринку достатньо надійних блоків живлення для світлодіодних стрічок від китайських або українських виробників.

Блок живлення Mean Well 350W 24V 14.6A IP20 LRS-350-24

  1. AVT. Цей бренд має свої коріння в Китаї, проте він відходить від звичайних уявлень про китайську продукцію, як про неякісну та недовговічну. Ці блоки відрізняються високою енергоефективністю і надійністю. Є звичайна та професійна серія товарів. Остання використовується при монтажі LED-освітлення на рекламних боксах, професійних робочих поверхнях, дзеркалах торгових приміщень, магазинних вивісках.
  2. Biom. Під цим брендом на українському ринку реалізується продукція китайського виробника SQL CO.LTD. Особливістю продукції бренду є високий рівень якості та контролю виробництва. Це включає ретельний відбір матеріалів, увагу до деталей у процесі виробництва та суворий контроль готових пристроїв.
  3. JINBO. Ця китайська компанія була заснована у 1992 році. Щороку компанія виробляє близько 3 млн. продукції для LED-освітлення та вважається одним з вагомих експортерів Китаю. Продукція цього бренду – це високоякісні прилади, кожен з яких сертифікований відповідно до стандартів галузі. У асортименті представлені як герметичні, так і негерметичні блоки живлення, які варіюються за своєю потужністю, задовольняючи різноманітні потреби споживачів.
  4. LT. Під брендом представлено високоякісні блоки живлення, які вирізняється своєю екологічністю та енергоефективністю. Вироби відомі на ринку завдяки надійності, розмаїттю моделей та тривалому терміну служби.
  5. Mean Well. https://svetum.com.ua/ua/catalog/led-fonariki/portativnyy-svetodiodnyy-akkumulyatornyy-fonarik-videx-a105rh-1200lm-5000k-ip66-vlf-a105rh/ Цей бренд родом з США та народився у 1982 році, коли була створена компанія з метою виробництва блоків живлення для комп’ютерів ІВМ та Apple. Mean Well здобув репутацію надійного виробника завдяки своїм якісним, ефективним та інноваційним продуктам. Сьогодні компанія пропонує широкий спектр блоків живлення, включаючи AC/DC перетворювачі, DC/DC перетворювачі, світлодіодні драйвери, зарядні пристрої для акумуляторів тощо. Ці блоки використовуються у різних сферах – від промислових та медичних організацій до освітлювальних дизайнерських рішень. Багато продуктів бренду мають міжнародні сертифікати якості, що свідчить про відповідність міжнародним стандартам безпеки та якості.
  6. Mi-Light. Бренд є синонімом якості та сучасності в китайському сегменті блоків живлення завдяки економічності використання, надійності, довговічності, екологічності та широкому асортименту товарів
  7. OEM. Бренд, під яким представлені сучасні та високоякісні блоки живлення для LED стрічок. Вони мають усі необхідні сертифікати якості та екологічної безпечності, а компанія відповідально ставиться до своїх гарантійних зобов’язань.
  8. SUNRICHER. Відомий як один з провідних світових виробників інноваційних рішень для інтелектуального управління світлодіодним освітленням.

Чому краще купувати блок живлення в Svetum?

Блок живлення Mean Well 350W 24V 14.6A IP20 LRS-350-24

Магазин Svetum, який знаходиться у м. Харкові, пропонує великий асортимент блоків живлення LED стрічок від провідних виробників.
Клієнтам магазину Svetum пропонуються наступні переваги:

  • Повноцінні консультації від досвідчених фахівців.
  • Швидка доставка у будь-який регіон України.
  • Сертифікати якості та офіційні гарантії від виробників на всі товари.
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×