Купити квартиру в Дніпрі

Бажаєте зайнятися ремонтом телефону своїми силами? Дізнайтеся, які інструменти потрібно мати під рукою

546456

Самостійний ремонт – це не тільки хобі, а й можливість заробити для тих, хто вміє щось створювати своїми руками. З розвитком доступності електроніки, інструментів і запасних частин, відновлення функціональності сучасних гаджетів може виявитися не таким вже й складним.

Головне – обзавестися необхідним мінімумом інструментів.

Вартість послуг з ремонту електроніки нерідко кусається, а усунення фізичних пошкоджень за гарантією – велика рідкість. У таких випадках самостійний ремонт стає вигідною альтернативою. Для початку потрібно придбати потрібні запчастини та інструменти для виконання робіт. Давайте подивимося, що знадобиться насамперед.

Пластикові медіатори

Не варто дивуватися, але ці предмети зі світу музики прекрасно підходять для ремонтних робіт. З їхньою допомогою легко можна підчепити і від’єднати екран від корпусу телефона.

Інструменти з косметички

Через прагнення виробників до зменшення розмірів компонентів іноді складно демонтувати їх без пошкоджень. Тут на допомогу прийде звичайний пінцет, який дає змогу акуратно працювати з дрібними деталями.

Як відкрити задню кришку?

Незважаючи на те, що багато сучасних смартфонів сконструйовано як моноблоки з внутрішнім акумулятором, розібрати їх все ж можна. Для цього підійде спеціальна присоска для зняття задньої кришки.

Пора паяти

Важливим елементом є і теплове обладнання, чи то термоплатформа, фен для підігріву чи звичайний паяльник. Вони допомагають розплавити олово, яке утримує багато компонентів на електронній платі. Також для реалiзацii процесса паяння знадобляться вiдповiднi витратнi матерiали, замовити якi можна тут https://www.aks.ua/catalog/rashodnye-materialy-dlya-paiki/

Лопатки для майстрів

Крім медіаторів, в арсеналі мають бути різні лопатки – пластикові та металеві. Вони полегшують процес розбирання телефону і корисні в різних ситуаціях.

Набори якісних викруток – основа для GSM-ремонту

Багато смартфонів сьогодні збираються із застосуванням новітніх технологій, що вимагає відповідних інструментів. Ключовим елементом є викрутки різних типів і розмірів, без яких неможливо здійснити ремонт будь-якого мобільного пристрою, і вибір відповідного набору вкрай важливий, боі інструменти спеціалізовані, і без них не обійтися.

 

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу