Купити квартиру в Дніпрі

Автошини Kapsen K3000 – недорогий та практичний варіант покупки

Відома китайська компанія Капсен, прагнучи задовольнити запити та вимоги автомобілістів, створює шини для різних авто. Так, для легкових машин компактних та середніх розмірів випускається гума Kapsen K3000, що характеризується відмінними зчіпними можливостями, акустичним комфортом та економією палива.

Дана модель добре підійде для комфортної повсякденної їзди міськими дорогами.

Короткий огляд моделі Kapsen K3000

Літній варіант автомобільних покришок Kapsen поєднують у собі відмінні експлуатаційні характеристики, чудове зчеплення та ходові якості. Модель отримала асиметричний протекторний візерунок, який часто зустрічається на шинах легкових авто середнього та преміального сегмента. Такий дизайн протектора демонструє відмінні показники на сухій та мокрій дорозі, створює безпечну їзду, незалежно від капризів погоди.

Основні особливості шини Kapsen K3000:

  • Досить широкі канавки, ефективно розсіюють воду із зони контакту та запобігають акваплануванню. В результаті надають водінню стабільність і плавний хід, навіть коли на вулиці несприятливі умови для пересування.
  • Блокові елементи здвоєного типу, на поверхні яких розташовані ламелі, значно посилюють ефект кромки.
  • Плечова зона оптимальної ширини гарантує коротку гальмівну дистанцію та оперативність керування.
  • Поєднання інноваційних протекторних візерунків, м’якої гумової суміші та певної кількості канавок забезпечує щільний контакт із дорожньою поверхнею.
  • Гумова суміш, яка використовується в цих покришках, є не тільки гнучкою, а й легкою. В результаті знижується опір коченню, а це призводить до суттєвої паливної витрати та зменшення викидів вуглекислого газу. Ця гума по праву вважається економічно вигідною з точки зору оптимальної ціни та експлуатації.

Конструкційні особливості асиметричного протектора забезпечують надійне та стабільне зчеплення на мокрому або сухому асфальті. За рахунок змінного кроку розміщення блокових елементів на виробі, знижуються вібраційні процеси і зменшується рівень шуму під час їзди.

Переваги автогуми

Розробники зробили модель так, щоб сили, що впливають на шини, рівномірно розподілялися, що в свою чергу сприяє повільному зношування виробу. Це гарантія збереження всіх характеристик та максимальної продуктивності протягом усього експлуатаційного терміну.

Літня гума Kapsen K3000 має наступні переваги:

  • впевнена маневреність по розжареному та мокрому асфальту;
  • висока стійкість до аквапланування;
  • стабільна курсова стійкість при розгоні та комфортне входження в повороти без заметів;
  • акустичний комфорт під час руху по будь-якій поверхні;
  • покращені динамічні характеристики при їзді сухою дорогою через жорстку гуму.

З цими шинами автолюбитель може насолодитися оптимальними експлуатаційними характеристиками, не перейматися безпекою водіння. Покришки Kapsen, що отримали спеціальний малюнок протектора, чудово справляються з функцією водовідведення, що покращує якість пересування на будь-якій швидкості під час дощу. Серед плюсів: відмінна керованість, нешумна їзда, невелика витрата палива, а також відносно короткий гальмівний шлях і невисока ціна.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×