Купити квартиру в Дніпрі

Автономність понад усе: смартфони з найпотужнішими акумуляторами

5647

Станом на 2024 рік у сучасних моделях смартфонів прийнятною вважається обсяг акумулятора на рівні 5000-5500 мАг, проте з кожним роком розробники працюють над збільшення часу автономної роботи пристрою. Разом з тим на ринку існує декілька моделей, які за цим показником значно переважають решту.

Samsung Galaxy M62

Серед лідерів ринку Android-смартфонів Samsung є одним з тих виробників, що намагається задовольнити потреби споживачів у будь-якому сегменті, тож у моделі М62 ставку було зроблено саме на акумулятор – тут він має 7000 мАг.. Також “на борту” встановлено власний процесор Exynos 9825, що забезпечує високу продуктивність, а також класичні 4 камери. При цьому смартфон не вважається ігровим, проте чудово справляється як з вимогливими мобільними іграми, так і з простими азартними розвагами, що пропонують українські онлайн казино, де окрім слотів гравці отримують фріспіни без депозиту та інші бонуси.

Techno Pova 2

Якщо мова заходить про смартфони з великим терміном автономної роботи, то часто згадуються маловідомі китайські бренди. Одним з таких, наприклад, є виробний Techno Mobile, який у 2021 році презентував новинку Techno Pova 2 з акумулятором 7000 мАг. Попри такі показники смартфон все ж належить до категорії бюджетних, адже має досить середні показники:

  • Оперативна памʼять 4 або 6 Гб;
  • Внутрішня памʼять 64 або 128 Гб;
  • Процесор MediaTek Helio G85.

Що стосується безпосередньо акумулятора, то виробники обіцяють, що завдяки функції швидкої зарядки для досягнення 50% вистачить 70 хвилин.

6785

Ulefone Power Armor 13

Ще одним китайський бренд Ulefone у своїй лінійці смартфонів Power Armor робить особливий акцент саме на автономність. Наприклад, модель Power Armor 13 має акумулятор обсягом 13200 мАг, що забезпечує до 4 днів активного користування. Сам смартфон працює на базі операційної системи Android та має 48 Мп основну камеру, проте найголовнішою його відмінністю є захищений корпус, протиударність та водонепроникність. Цікаво, що навіть батарея 13200 мАг ще не є межею, адже Power Armor 24 взагалі може похизуватися акумулятором у 22000 мАг.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу