Купити квартиру в Дніпрі

Автоматизація управління ресторанним бізнесом разом з Кнайпа Сервіс Про

Всі види бізнесу, пов’язаного з HoReCa, складаються з безлічі відділів. Вони об’єднуються в єдину систему, метою якої є надання бездоганних послуг. Керувати кав’ярнею, рестораном, баром або мережею закладів набагато легше зі спеціалізованими програмами. Програмне забезпечення Syrve допомагає автоматизувати різноманітні процеси, пов’язані із закупівлями, продажем та наданням сервісу високого рівня.

Інтеграція та ефективність

Програмні комплекси компанії Кнайпа Сервіс Про – це новий погляд на управління будь-якими видами процесів в галузі HoReCa. IT-продукти компанії легко інтегруються в бізнес замовника, що дає можливість швидко й ефективно налаштувати автоматизовані системи управління в закладах різного профілю, мережах різних розмірів, розташованих в одному або декількох містах.

Спеціалісти Кнайпа Сервіс Про завжди вдало проводять інтеграцію нових програм у вже наявні системи, здійснюють ретельний аудит, перш ніж впроваджувати програмні комплекси, та налаштовують зручну звітність з простими та зрозумілими формами.

Делегування та віддалений контроль

Завдяки програмному забезпеченню Syrve власнику будь-якого закладу громадського харчування – від невеликого фургону з сендвічами до мережі ресторанів – не потрібно весь час перебувати в офісі та слідкувати за кожним кроком персоналу.

Автоматизовані системи Syrve дозволяють делегувати та віддалено з будь-якого місця в Україні чи за її межами контролювати такі процеси:

  • бухгалтерський облік і стан фінансових рахунків;
  • облік кадрів, робочих графіків персоналу;
  • облік складських залишків;
  • закупівля інгредієнтів, витратних матеріалів, меблів чи техніки;
  • прийняття та обробка замовлень, доставка, взаємодія з клієнтами, програми лояльності;
  • складання розкладу бенкетів, проведення святкових заходів та урочистостей.

Продумане програмне забезпечення дозволяє вчасно отримувати інформацію про стан замовлень, нестачу або надлишок продуктів, найбільш завантажені дні та найменш зайнятий персонал. Все це дозволяє оперативно реагувати на зміни у своєму бізнесі, вирішувати проблемні питання, знаходити недоліки в роботі персоналу та швидко усувати їх.

Переваги Syrve

Програмне забезпечення від Кнайпа Сервіс Про вигідно відрізняється зручним інтерфейсом, швидкістю завантаження та обробки даних, легким налаштуванням. Серед переваг автоматизованої системи управління ресторанним бізнесом Syrve можна виділити:

  • якість і надійність програм;
  • підтримку різноманітного обладнання;
  • відображення інформації про зайнятість столиків, статус доставки в реальному часі;
  • зручні звіти управлінського та складського обліку;
  • постійне оновлення та вдосконалення.

Syrve дозволяє автоматизувати роботу будь-якого бару чи ресторану для раціонального використання матеріальних і людських ресурсів. Це зручна та безпечна система, яка допомагає власнику керувати с

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×