Купити квартиру в Дніпрі

Aviator Crash: особливості та принципи відеоігри

Компанія Spribe, яка створила Aviator, запропонувала по-новому подивитись азартні ігри. Механіка цього слота полягає в симуляції польоту. Поки літак набирає висоту, зростають коефіцієнти, ставка збільшується. Користувачеві потрібно встигнути перевести в готівку до того, як політ припиниться.

А це може статися будь-якої миті — на першій секунді або через хвилину. Хоча найчастіше раунд триває 5-10 секунд. Величину кінцевого множника визначає генератор випадкових чисел, а гарантією невтручання казино в результат є технологія Provably FAIR (чесність, що доводиться). Суть її полягає в тому, що користувачі можуть перевірити випадковість кожного раунду.

Основні правила онлайн-ігри в Aviator Crash

Послідовність дій користувача складається з трьох кроків:

  • зробити ставку;
  • стежити за збільшенням множника;
  • вивести виграш до моменту “катастрофи” літака.

Але за цією зовнішньою простотою криється багато цікавих нюансів. Саме вони створюють захоплюючу атмосферу непередбачуваності та вже кілька років поспіль забезпечують грі перші рядки у рейтингу популярності.

Ось головні з них:

  1. Функція двох ставок. Перед запуском слота “Aviator” можна зробити одночасно дві ставки: наприклад, одну мінімальну, а другу велику. І виводити їх на рівні різних коефіцієнтів. Таким чином, вдається підстрахуватися від зайвих ризиків. Велику ставку варто виводити на множниках х2-4 – вони часто випадають, так що шанси виграти високі. Невелику суму можна тримати довше, чекаючи високих значень коефіцієнтів, наприклад, х30, х50, х80.
  2. Гра у форматі демоверсії. Такий варіант допомагає вникнути у тонкощі ігрового процесу, апробувати функціонал, протестувати тактики. Демогра доступна без реєстрації. Для ставок використовується умовна валюта, тому депозит не потрібно поповнювати. Детальніше про те, як грати можна прочитати на young-aviators.com.
  3. Таблиця виплат. Розділ зі статистикою розміщено поряд із основним екраном. Тут є інформація про кількість користувачів, які в даний момент грають, про суми виграшів, максимальні коефіцієнти, на рівні яких завершувалися раунди. Проаналізувавши періодичність випадання високих множників, користувач може визначити найімовірніший період появи на екрані і ставити в цей час.
  4. Режим автоігри. Необхідність бути весь час дуже уважним часом заважає отримувати задоволення, а уповільнена реакція стає причиною низки програшів. Для вирішення проблем подібного типу у відеослоті передбачено опцію автоматичних ставок. Вікно налаштувань відкривається натисканням на полі “Авто”. У ньому потрібно задати бажану кількість раундів та суму. Система спрацьовуватиме самостійно. Користувачеві потрібно тільки своєчасно переводити в готівку виграш. Можна піти ще далі і налаштувати автоматичне виведення коштів. Для цього треба в налаштуваннях вказати значення множника, на якому спрацьовуватиме кнопка “Кешаут”.

Граючи в “Авіатор”, потрібно враховувати, що новий раунд починається за 5 секунд після закінчення попереднього. За цей час треба встигнути зробити ставку. Змінювати розмір можна двома способами: натискаючи кнопки з цифрами або знаками “+”/”-”. Також варто знати, що коефіцієнт зростає нерівномірно: за однаковий проміжок часу в одному раунді може збільшитися до, скажімо, х8, а в іншому — до х15. Значення в діапазоні х50-х100 випадають приблизно раз на годину.

А головне правило — не захоплюватися до втрати контролю своїх дій і пам’ятати, що азартні ігри створені для розваг.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×