Купити квартиру в Дніпрі

7 причин відвідати інтим-магазин і додати пікантності у своє життя

інтим шоп

Чи потрібні вам секс-іграшки? На це питання навряд чи хтось відразу дасть об’єктивну відповідь. Але точно задумається, може ж таки потрібні? Чи ні? По-перше, зайвими вони точно не будуть, оскільки допоможуть урізноманітнити інтим та зробити його більш яскравим.

І це не єдиний аргумент на користь того, аби просто зараз купити свій перший девайс 18+. Є ще аж 7 причин, заради яких не варто відмовлятися від ідеї додати в своє сексуальне життя інтимні іграшки. Розповідаємо.

Стало нудно в ліжку

Якщо є відчуття, що звичні сценарії близькості вже не викликають збудження, то пора їх урізноманітнити та змінити. Допоможуть в цьому – секс-девайси та аксесуари.

Більше того, навіть сам процес вибору товару на сайті вже додасть вогню у взаємини та може перерости в палкий секс. А потім вже вас чекають приємні відкриття під час знайомства з новим учасником ваших інтимних ігор. І про нудьгу в ліжку точно можна забути.

Ігнорувати проблему не варто, це може призвести або до зрад, або до розладів в стосунках чи навіть розлучення. А ще невдоволення інтимним життям і дефіцит сексу призводять до серйозних проблем зі здоров’ям: фізичним та психічним.

Складно досягти оргазму

Буває, що традиційний секс з партнером не завжди дарує повноцінне задоволення. Причини можуть бути різні, але в будь-якому випадку приносити оргазм в жертву не варто. Зрештою, досягнення піку – важлива умова для стабільного психоемоційного стану людини та міцних відносин в парі. Тож, проблему варто вирішувати, тим більше, що для цього є сьогодні всі можливості.

В секс-шопі можна купити і збуджуючі лубриканти, масла чи рідини («рідкий вібратор»), і іграшки, і стимулятори тощо. Тобто є все, що могло б гармонійно доповнити парний секс і допоможе отримувати чи дарувати партнеру феєричні оргазми кожного разу при близькості.

Зникло бажання займатися любов’ю

Якщо ви помічаєте, що все частіше не хочеться інтиму чи взагалі секс перетворюється на повинність, то це прямий признак того, що потрібно додати до близькості нових барв. Найпростіше це зробити – купити інтимні іграшки, стимулятори.

Допоможуть збуджуючі засоби, цікаві інтимні девайси чи незвичайні сценарії постільних утіх. З ними ви швидко згадаєте, як це палати від бажання віддатися партнеру.

Важливе побачення на горизонті

Намічається інтимне побачення? Зробіть його незабутнім! Для цього достатньо лише прикласти трохи зусиль та створити відповідну атмосферу за допомогою свічок, віск яких можна використовувати для масажу, парфумів з феромонами, костюмів для рольових ігор, сексуальної білизни.

Також можна додати в ліжко іграшки 18+, які урізноманітнять близькість. Як варіант, можна купити ерекційне кільце чи масажер простати партнеру, стимулятор дівчині чи вібратор для імітації кохання утрьох.

Наближається відпустка

Відпустка – слушний час, аби не лише відпочити, а й приділити увагу одне одному. Коли зменшується навантаження, немає робочих задач, можна витратити енергію на задоволення. Спробуйте щось нове чи просто урізноманітніть звичні сюжети пестощів. Не стримуйте бажання експериментувати та пізнавати нові види сексуального задоволення.

Порада: якщо планується переліт, заздалегідь почитайте правила авіакомпаній щодо того, які інтимні аксесуари можна перевозити (особливо це стосується БДСМ-атрибутів).

Потрібен подарунок, який точно здивує

Інтимні девайси та атрибути – один з найкращих подарунків для близької людини, який точно здивує. Але такий презент має бути доречним. Інтимні подарунки можна дарувати або коханій людині, або близькій подружці, яка точно не образиться та оцінить їх.

При виборі краще за все орієнтуватися на уподобання адресата чи вибирати універсальні секс-товари: масло для еротичного масажу, свічки, набір еротичної гри. Для коханої людини презенти можна вибирати більш відверті: вібратори, стимулятори, масажери і все те, що хотіли б випробувати разом в ліжку.

Нереалізовані фантазії: час втілювати мрії

Маєте певні сексуальні бажання, які не наважувалися досі реалізувати? То наважуйтеся просто зараз, переходьте в інтим шоп, де можна обрати девайси та аксесуари для будь-яких фантазій, навіть екстремальних та нетипових.

Можливо саме це допоможе вам краще пізнати себе та покращити якість сексуального життя, зблизитися з партнером чи відкрити нові види задоволення.

Загалом, не потрібно шукати певного приводу, аби навідатися в секс-шоп та урізноманітнити інтимне життя за допомогою інтимних іграшок та аксесуарів. Це популярна і здорова практика серед людей, які люблять отримувати задоволення в ліжку і бажають насолоджуватися життям в усіх його проявах.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу