Купити квартиру в Дніпрі

6 визначальних тенденцій взуття сезону осінь-зима 2024, про які варто знати

45699

Тренди взуття осені-зими 2024 року, які вже почали з’являтися в магазинах, пропонують варіанти, що демонструють оновлений підхід. Тенденції, схоже, поривають із естетикою тихої розкоші, яка домінувала раніше; цей настрій підкріплюється численними моделями з анімалістичним принтом, що з’явилися на подіумах.

Теми вишуканої практичності були запропоновані для роботи та відпочинку, це втілювали шикарні ботфорти жіночі та класичні човники, які доповнювали як бохо, так і жіночні вбрання. А взуття, що раніше призначалося тільки для особливих випадків, набуває нового значення цього сезону. Пропонуємо інсайдерське керівництво про те, що купувати та як носити.

Чоботи, що сягають нових висот

Чоботи з халявою вище коліна стали відмінною рисою багатьох осінніх показів. Особливу увагу привернули моделі з маслянистої шкіри — горіхово-коричневого, верблюжого, бордового відтінків, — вони забезпечували бажане покриття та контрастували з прозорими спідницями та сукнями, з якими їх поєднували. Покупці миттєво схвалили цю модель, і експерти передбачають, що ботфорти стануть бестселером сезону.

Взуття для бізнес-леді

Офісне взуття було в центрі уваги багатьох брендів, які вирішили модернізувати класичні туфлі-човники. Для осені/зими 2024 року вони зробили традиційні моделі крутими і модними, витягнувши мисок і переосмисливши каблук, тим самим розширивши визначення того, що можна вважати відполірованим взуттям для ділових луків.

23433

Незвичайні прикраси

Є щось особливе в розкішних туфлях із камінням та балетках, декорованих пір’ям. Модні будинки презентували атласні човники, грайливі балетки, прикрашені кристалами шпильки, що уособлюють гламур. Однак, якщо розглядати ці стилі в цілому, то це вагомий аргумент на користь включення коштовностей у ваш повсякденний гардероб. Носіть їх вдень або вночі і не бійтеся поєднувати обране вами модне взуття з чимось по-справжньому практичним. Наприклад, скомбінуйте джинси та робочу куртку з сяючими туфлями.

Піднесені балетки

Не можна заперечувати незмінну привабливість балеток, але цієї осені неочікувано був запропонований силует на підборах. Дизайнери представили як більш стримані інтерпретації, так і химерні, і натхненні пуантами — з еластичними стрічками.

Плями та смуги з дикої природи

Тваринні принти були втілені у довгих хвилястих лініях, а також суцільних плямах на білому і темному тлі. Вони набули позачасового відтінку, натякаючи на універсальність, яка найчастіше притаманна перевіреним чорним балеткам або черевикам.

Категорія «затишок»

Ідея комфортного взуття продовжує панувати. М’яке взуття було переосмислене в різних формах: як екстремальній (по всій поверхні), так і стриманій (оздоблення пучками штучного хутра). Одягніть будь-яку з трендових пухнастих моделей, і ви, швидше за все, відчуєте себе ніби в домашніх капцях і не захочете їх більше знімати.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу