Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Руслан Олійник отримав від УФК нагороду та посаду

Руслан Олійник отримав від УФК нагороду та посаду

28 травня президент Дніпропетровської обласної федерації карате Руслан Олійник отримав від президента Української Федерації Карате Сергія Левчука почесну подяку «За особистий внесок у розвиток карате в Україні». Також пана Олійника було введено до складу Правління УФК.

Ці приємні події пов’язані з успішною роботою Руслана Олійника на чолі карате Дніпропетровщини. Він очолив обласну федерацію рік тому, змінивши на цьому посту знаного майстра та організатора карате Володимира Вілянського. Таке кадрове рішення відбулося в контексті ідеології УФК та вимог сучасного моменту. Цілком природно, що після того, як досвідчені тренери та очільники клубів заклали базу для подальшого розвитку карате в регіонах, їм на зміну та допомогу приходять представники бізнесу, державного управління, менеджменту. Вони беруть на себе організаційні та стратегічні питання, даючи майстрам можливість зосередитися на власне спортивній складовій та готувати кадри для перемог на національній та міжнародній арені.

Одним з таких керівників нової генерації є 33-річний Руслан Олійник. Він поєднує яскравий спортивний бекграунд (чорні пояси з кіокушин карате та кік-боксингу) з доброю освітою (інженер, менеджер, юрист) та чималим досвідом плідної роботи в галузі економічної безпеки. А ще він сьогодні є аспірантом та членом Вченої ради Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка.

Руслан також є соціально активною людиною, він очолює Благодійний фонд «Майбутнє Нікопольщини», який реалізує проекти по покращенню життя мешканців його рідного міста Нікополя.

Не дивно, що за час роботи пана Олійника в якості президента Дніпровської обласної федерації клуби та спортсмени регіону вийшли на новий рівень досягнень. В цьому, безумовно, велика заслуга віце-президента УФК Олександра Тонкошкура, який свого часу запроваджував методику роботи УФК в регіоні, а також Володимира Вілянського і провідних тренерів Дніпра, серед яких варто відзначити Кирила Кірсанова (клуб «Легенда»), Андрія Зиму (клуб «Іппон»), Костянтина Єланського (клуб «Ренсей»).

Щодо спортивних успіхів, треба перш за все згадати участь Роберта Широяна в Юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі – єдиного представника українського молодіжного карате на цьому престижному форумі. Спортсмени Дніпра вибороли чимало нагород на українських та міжнародних змаганнях. Зокрема, у квітні 2019 року на міжнародному турнірі «Шлях до успіху» в Гомелі (Білорусь) збірна команда Дніпропетровської федерації, до складу якої увійшли 27 молодих спортсменів з клубів «Легенда» та «Іппон» посіла перше загальне місце, виборовши 10 золотих, 5 срібних, 12 бронзових медалей. Представники федерації входять до складу молодіжної збірної України.

Є відчутний прогрес і в організаційному плані. Міжнародний турнір Dnipro Open увійшов до серії Прем’єр Ліги УФК. До співпраці залучаються нові спонсори, партнери та представники ЗМІ. У Дніпрі регулярно проводяться семінари та спаринг-сесії за участи провідних майстрів карате. Також обласна федерація проводить семінари з питань та практичних методик безпеки для різних організацій та громадян регіону.

Серед останніх досягнень команди Руслана Олійника – реконструкція та облаштування спортивного залу для клубу «Легенда» в центрі Дніпра.

Приємно зазначити, що карате в регіоні розвивається не лише в обласному центрі. Загалом під егідою федерації сьогодні працюють 11 клубів. Окрім Дніпра клуби є у Каменському, Кривому Розі, Синельниковому, Нікополі. Відділення цих клубів працюють навіть у дальніх селах по всій області.

І тут також є приємні спортивні результати. Так, нікопольський клуб «Шафран» (президент – Дмитро Вакуленко) на початку травня посів перше місце на турнірі Czech Open 2019 у місті Усті-над-Лабем (Чехія), здобувши 17 золотих, 11 срібних, 8 бронзових медалей. Ця перемога, безумовно, дуже порадувала Руслана Олійника – хлопця з Нікополя, котрий щиро любить свою малу батьківщину.

Добра робота отримала заслужене визнання. Вітаємо Руслана Олійника та бажаємо йому та Дніпропетровській обласній федерації карате успіхів та перемог.

Прес-служба УФК  

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×