Купити квартиру в Дніпрі

3 універсальні пари взуття: що вибрати дівчатам на осінь-зиму 2023/24

Осінь у розпалі, а значить саме час подумати про придбання нової пари взуття – зручного, теплого та стильного. Щоб не робити спонтанних покупок, радимо підготуватися заздалегідь та ознайомитися з головними трендами поточного та майбутнього сезонів.

Високі чоботи – класика для елегантних аутфітів

Звичайно, найулюбленіше взуття модниць – класичні чоботи заввишки до коліна. Це найбільш практичний варіант, адже гарантує тепло, оскільки закриває велику площу ноги. Чоботи жіночі зима обов’язково забезпечені хутряною, вовняною або байковою підкладкою, найчастіше у форматі «єврозима», який передбачає утеплення у нижній частині та збереження витонченості у верхній.

Це взуття з високою халявою можна комбінувати з різноманітними вбраннями будь-яких стилістик: спідницями від міні до максі, одягом з деніму, модними кюлотами або жіночною сукнею.

Взуття на платформі – для яскравих та комфортних луків

Безперечно, оптимальне взуття для міжсезоння та зими – черевики та чоботи на платформі. Не перший сезон ми спостерігаємо їх на модних показах, зараз вони перебувають на вершині популярності завдяки своїм незліченним перевагам. Модель поєднує у собі зручність, стильний зовнішній вигляд і здатність вигідно підкреслити переваги фігури. Таке взуття візуально подовжує ноги та силует загалом.

З черевиками та чоботами на масивній платформі ви набудете впевненості в кожному кроці, подаруєте собі стійкість та комфорт. Дизайнери пропонують нам величезний вибір черевиків на будь-який смак: легкі чи утеплені, витончені чи грубі, різноманітних кольорів, фактур, варіантів декору. Вибирайте модель, виходячи з напряму вашого гардеробу та особистих смакових уподобань.

Челсі – черевики для витончених та зручних образів

4569j

Це взуття з’явилося близько 200 років тому і було покликане спростити життя, позбавивши своїх власників від шнурівки. Традиційна модель передбачає висоту до щиколотки, витягнутий мис і – головне – дві бічні гумові вставки, які замінюють шнурівку та різноманітні застібки. Зараз це взуття продовжує виконувати свою основну функцію – дарувати комфорт – але візуально може бути абсолютно різним. Незмінними залишаються лише еластичні вставки. Сьогодні черевики-челсі бувають на підборах або тракторній підошві, з високою або короткою халявою, лаковими або з принтом, круглим мисом і різноманітними декоративними деталями.

Аналізуйте свій гардероб, щоб не помилитися з покупкою і вибрати найкращу пару. Якісні товари та максимально приємні ціни на вас чекають в інтернет-магазині «Міратон».

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×