Купити квартиру в Дніпрі

0,5 практичних порад, як вибрати шафу під телевізор у вітальню

unnamed

При виборі меблів не варто покладатися лише на естетичну складову. Вони повинні бути не тільки красивими та вдало доповнювати інтер’єр, а й нести певну користь. Шафа під телевізор — не виняток, адже вона використовується не лише як підставка під ТВ.

Саме тому у пригоді стануть прості практичні поради, як вибрати меблі для ТВ-зони.

Віддайте перевагу шафі з місцем для зберігання

У мінімалістичному інтер’єрі, який останнім часом усе набирає популярності, прийнято використовувати малу кількість меблів, причому невеликого розміру. При такому підході може виникнути брак місць для зберігання. Саме тому важливо вибрати практичний варіант шафи під телевізор у зал, щоб у ній була не лише поличка під ТВ, а й додаткові тумбочки, полиці, шухляди. Це дозволить організувати зручне місце для зберігання одягу, документів, книг та інших речей.

Вибирайте шафу з якісних матеріалів

Якщо немає планів щорічно оновлювати меблі у вітальні, потрібно шукати продукцію від перевірених виробників, які використовують надійні та високоякісні матеріали. Європейські бренди віддають перевагу звичайній і ламінованій ДСП, МДФ тощо. Окремі елементи можуть виготовлятися зі скла, пластика, натурального дерева, метала та інших матеріалів.

Інтернет-магазин меблів Артос пропонує продукцію саме європейських меблевих фабрик, тому представлені на сайті товари мають високу якість і служать тривалий час. Бренди приділяють велику увагу не лише матеріалам, а й зручності використання та стильному дизайну виробів.

Переконайтеся у поєднанні шафи з інтер’єром

https://images.prom.ua/1813306800_w640_h640_1813306800.jpg

Шафа під телевізор повинна гармонійно поєднуватися з оформленням кімнати, інакше загальний вигляд приміщення буде непривабливим і нестильним. Якщо вітальня оформлена в стилі мінімалізм чи скандинавському стилі, варто віддати перевагу меблям із лаконічними фасадами. Такі шафи не повинні мати багато декору, прикрашатися візерунками тощо. Мінімалістичний дизайн вдало впишеться в будь-який сучасний інтер’єр.

Перевірте розміри шафи

Важлива рекомендація, про яку багато хто забуває, — переконатися у відповідності розмірів меблів до вільного місця в кімнаті. Слід також пам’ятати, що перед покупцем не стоїть завдання — заповнити весь вільний простір. Навпаки, потрібно, щоб кімната не була захаращена меблями, оскільки це не відповідає сучасним тенденціям.

Ідеально, якщо шафа під телевізор є модульним предметом і входить до комплекту меблів. У такому разі є можливість придбати саме стільки елементів, скільки оптимально впишеться в залу. Також такий варіант дає можливість розмістити модулі на власний розсуд.

Купуйте функціональну шафу під телевізор

Шафа або тумба під ТВ повинна призначатися саме для розміщення телевізора. Тобто її стільниця повинна відповідати розмірам телевізійної панелі, навіть якщо телевізор буде кріпитися на стіну над меблями. Також важливо передбачити, щоб меблі мали місце для розміщення додаткового обладнання: тюнера, колонок тощо.

Якщо дотримуватися всіх практичних рекомендацій, вдасться вибрати шафу під ТВ, яка служитиме довго та радуватиме своїм виглядом і функціональністю.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу