Купити квартиру в Дніпрі

В Тернополі шахрай віддав усе «зароблене» на армію

В Тернополі шахрай віддав усе «зароблене» на армію

В Тернополі шахрай здивував поліцейських і розсмішив земляків. Він спочатку обдурив купу чоловіків, обіцяючи «врятувати їх від армії», а потім перерахував усі «зароблені» кошти на ту ж саму армію. Про це розповідає місцеве видання «Номер один», передає НСН.

За можливість виїхати закордон у воєнний час, шахрай збирав гроші з чоловіків призовного віку. Коли його схему розкрили правоохоронці, він злякався і всі зібрані кошти і навіть більше, відправив на потреби армії. Про це 17 березня на брифінгу повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

– Ми встановили шахрая, який збирав гроші за те, щоби вивозити чоловіків призивного віку за кордон. Поліції вдалося оперативно виявити, як самого шахрая, так і чоловіків, які хотіли виїхати за межі України. Останні, на жаль, відмовилися писати заяви на шахрая, але той виявився добросовісним. Те що він “заробив”, помножив зібрану суму на два і відправив фінансову допомогу Збройним силам України. Зараз ця справа під нашим контролем, розбираємося з нею, – зазначив Олександр Богомол.

 

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×