Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В Одессе водитель «скорой» уснул за рулем и устроил ДТП[:ua]В Одесі водій “швидкої” заснув за кермом і влаштував ДТП[:]

[:ru]В Одессе произошло ДТП с участием машины скорой помощи, сообщает НСН, ссылаясь на 7 телеканал.

Отмечается, что водитель «скорой помощи» вез в больницу мать с дочерью, но уснул за рулем. В результате автомобиль потерял управление и врезался в стоящую у обочины Daewoo.

[:ru]В Одессе водитель «скорой» уснул за рулем и устроил ДТП[:ua]В Одесі водій "швидкої" заснув за кермом і влаштував ДТП[:]

От удара легковушку расплющило, владельца авто зажало внутри — его пришлось доставать спасателям. Но ни он, ни пациенты «скорой» не пострадали: медицинская помощь понадобилась только фельдшеру экстренной службы.

Дивна ДТП: У Києві водій комунальної вантажівки таранив легковик (відео)[:ua]В Одесі сталася ДТП за участю машини швидкої допомоги, повідомляє НСН, посилаючись на 7 телеканал.

Зазначається, що водій «швидкої допомоги» віз до лікарні матір з дочкою, але заснув за кермом. В результаті автомобіль втратив керування і врізався в Daewoo, що стояв біля узбіччя.

[:ru]В Одессе водитель «скорой» уснул за рулем и устроил ДТП[:ua]В Одесі водій "швидкої" заснув за кермом і влаштував ДТП[:]

Від удару легковик розплющило, власника авто затисло всередині — його довелося діставати рятувальникам. Але ні він, ні пацієнти «швидкої» не постраждали: медична допомога знадобилася тільки фельдшеру екстреної служби.

Дивна ДТП: У Києві водій комунальної вантажівки таранив легковик (відео)[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×