Купити квартиру в Дніпрі

У Дніпрі хлопчик з аутизмом розмальовує еко-сумки, щоб допомогти українським воїнам

У Дніпрі хлопчик з аутизмом розмальовує еко-сумки, щоб допомогти українським воїнам

У Дніпрі хлопчик з аутизмом розмальовує еко-сумки, щоб допомогти українським воїнам. Придбати таку сумку може кожен бажаючий. Про Костю з Дніпра НСН дізнався з допису засновниці PR-агенства PRoector Влади Миколюк у Фейсбуці.

Жінка вже придбала еко-сумку і розповіла, що улюблений дядько Кості 24 лютого пішов добровольцем в терборону одного з блокпостів Донецької області. Пішов в тому, у чому був. Але зараз ситуація там суттєво погіршилась. Бути без броніка там – це біда.

Костя вирішив малювати і продавати свої еко-сумки до тих пір, поки не збере дядькові на бронік. А потім сталося маленьке диво

Невдовзі після оприлюдненого оголошення про цю історію дізналась Наталья Донченко та через годину забезпечила дяді хлопчика необхідний захист.

У Дніпрі хлопчик з аутизмом розмальовує еко-сумки, щоб допомогти українським воїнам

Але Костя не зупиняється. На радощах він вирішив продовжувати працювати, аби збирати на бронежилети для інших українських військовослужбовців.

Мама хлопчика розповідає, що сумки шиє бабуся Кості, а він потім їх прикрашає малюнками.

“Щоб купити 1 бронежилет, потрібно продати близько 15 таких сумок. Вони дуже стильні, якісні, з ними можна ходити за покупками, легко носити ноутбук та спортивну форму. Закликаю вас приєднатися та придбати найхаризматичнішу сумку з важливою місією!», — написала Влада Миколюк.

Ось такі гарні сумки виходять у Кості і його бабусі.

У Дніпрі хлопчик з аутизмом розмальовує еко-сумки, щоб допомогти українським воїнам У Дніпрі хлопчик з аутизмом розмальовує еко-сумки, щоб допомогти українським воїнам У Дніпрі хлопчик з аутизмом розмальовує еко-сумки, щоб допомогти українським воїнам У Дніпрі хлопчик з аутизмом розмальовує еко-сумки, щоб допомогти українським воїнам У Дніпрі хлопчик з аутизмом розмальовує еко-сумки, щоб допомогти українським воїнам У Дніпрі хлопчик з аутизмом розмальовує еко-сумки, щоб допомогти українським воїнам У Дніпрі хлопчик з аутизмом розмальовує еко-сумки, щоб допомогти українським воїнам

Щоб придбати сумку, можна звернутися до мами хлопчика, Ганни Краснової.

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×