Купити квартиру в Дніпрі

У Полтаві масове отруєння студентів – 27 осіб у лікарні

У Полтаві масове отруєння студентів – 27 осіб у лікарні

У Полтаві масове отруєння студентів. Станом на ранок 6 грудня відомо про 27 людей, які перебувають у лікарні із гострою кишковою інфекцією.

Про це НСН інформує з посиланням на очільника Полтавської обласної військової адміністрації Філіпа Проніна.

За попередньою інформацією, протягом ночі з отруєнням госпіталізували 27 людей.

Це студенти Полтавського юридичного інституту НЮУ імені Ярослава Мудрого, які, ймовірно, харчувалися в їдальні Полтавської політехніки імені Юрія Кондратюка. Зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції, повідомив Пронін.

Причини інциденту нині встановлюють. Створена профільна комісія, на місцях працюють фахівці Держпродспоживслужби, Центру контролю та профілактики хвороб і поліція.

Розпочато епідеміологічне розслідування. Також перевіряють їдальню.

Більше деталей згодом. Тримаємо ситуацію на контролі, додав очільник ОВА.

Доповнено. Пізніше у Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого спростували повідомлення про отруєння їхніх студентів.

Інформація, яка розповсюджується в соціальних мережах, а також на сайтах окремих державних установ щодо масового отруєння студентів Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого не відповідає дійсності, йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті інституту.

Там зазначили, що станом на 6 грудня жоден із студентів юридичного інституту не був госпіталізований з причин імовірного отруєння.

Ще новини України: Медичні довідки для школи та дитсадка будуть видавати сімейні лікарі – МОЗ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×