Купити квартиру в Дніпрі

На Сумщині окупанти обстріляли дитсадок – поранені діти!

На Сумщині окупанти обстріляли дитсадок – поранені діти!

На Сумщині окупанти обстріляли дитсадок. Постраждали діти! Криваві події розгорталися у місті Охтрирка Сумської області. Росіяни обстріляли цивільну інфраструктуру з «Ураганів». Про це повідомляє у Телеграмі голова Сумської облВЦА Дмитро Живицький 25 лютого, передає НСН.

“Під обстріли “Ураганами” в Охтирці потрапили жилий масив, бомбосховища, дитячий садок. Було багато людей. Кількість поранених і загиблих не знаємо. Але є важко поранені діти”, – йдеться у повідомленні.

На Сумщині окупанти обстріляли дитсадок – поранені діти!

У інших джерелах є непідтверджена поки що офіційно інформація про загиблих, проте не уточнюється – загинули дорослі чи діти.

Вже другий день російські війська обстрілюють українські населені пункти у різних регіонах: на півдні, півночі, заході і сході. Важко сказати, де зараз в Україні безпечніше. Але найбільш загострена ситуація на кордонах з РФ, Білоруссю і окупованим Кримом. Під приціл потрапляють не тільки військові бази чи аеродроми, але і цивільна інфраструктура. Є десятки жертв серед мирного населення – у тому числі діти.

Російська Федерація оголосила війну Україні 24 лютого зверненням Путіна, і о 4-й ранку почала масштабні обстріли. Станом на вечір 24 лютого загинули 137 українських військовослужбовців. Більше трьох сотень отримали поранення. Українців закликають здавати кров для постраждалих і записуватись до батальйонів територіальної оборони. Бажаючих – багато.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Окупанти під час уроків обстріляли школу в Мар’їнці на Донеччині

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×