Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]На Ровненщине кот задушил 4-месячного ребенка[:ua]На Рівненщині кіт задушив 4-місячну дитину[:]

[:ru]В Ровненской области произошла страшная трагедия. Родители обнаружили мертвым своего четырехмесячного ребенка. На лице у мальчика спал кот. Об этом НСН сообщает, ссылаясь на Ровненский областной центр экстренной медицинской помощи. Отец пытался реанимировать малыша, но ни он, ни врачи не смогли, к сожалению, вернуть его к жизни….

8 марта, в 15:19 на линию 103 поступил вызов о том, что в Остроге Ровненской области нуждается в медицинской помощи ребенок.

В 15:26 на вызов прибыла бригада Острожской подстанции экстренной медицинской помощи.

4-месячный пациент, к которому вызвали скорую, был без признаков жизни. До приезда медиков отец мальчика делал ребенку массаж сердца.

По словам матери, мальчик лежал в коляске. Женщина обнаружила малыша без признаков жизни, когда увидела, что кот спит на его лице.

О происшествии сообщили полицейским.

Медики скорой провели реанимационные мероприятия. Ребенок не подавала признаков жизни. По настоянию родителей, малыша транспортировали в Острожской центральной районной больницы. Но там лишь констатировали биологическую смерть ребенка.

[:ru]На Ровненщине кот задушил 4-месячного ребенка[:ua]На Рівненщині кіт задушив 4-місячну дитину[:][:ua]На Рівненщині сталася страшна трагедія. Батьки виявили мертвою свою чотиримісячну дитину. На обличчі у хлопчика спав кіт. Про це НСН повідомляє, посилаючись на Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги. Батько намагався реанімувати малюка, але ні він, ні лікарі не змогли, на жаль,  повернути його до життя….

8 березня, о 15:19 на лінію 103 надійшов виклик про те, що в Острозі Рівненської області потребує медичної допомоги дитина.

О 15:26 на виклик прибула бригада Острозької підстанції екстреної медичної допомоги.

4-місячний пацієнт, до якого викликали швидку, був без ознак життя. До приїзду медиків батько хлопчика робив дитині масаж серця.

За словами матері, хлопчик лежав в колясці. Жінка виявила сина без ознак життя, коли побачила, що кіт спить на обличчі малюка.

Про подію повідомлено поліцейським.

Медики швидкої провели реанімаційні заходи. Дитина не подавала ознак життя. За наполяганням батьків, малюка транспортували до Острозької центральної районної лікарні. Але там лише констатували біологічну смерть дитини.

[:ru]На Ровненщине кот задушил 4-месячного ребенка[:ua]На Рівненщині кіт задушив 4-місячну дитину[:][:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×