Купити квартиру в Дніпрі

Вартість проїзду подорожчає у двох областях України – як зміниться ціна

Вартість проїзду подорожчає у двох областях України – як зміниться ціна

Вартість проїзду в містах України протягом 2021 року зросла на 30%. Планується, що найближчим часом подорожчає проїзд у маршрутках ще двох областей

У маршрутках Харківської та Київської областей подорожчає проїзд. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Вже з п’ятниці, 25 лютого, подорожчає проїзд автобусним маршрутом №1155 Харків (АС-3) — Бабаї (Харківський район). Вартість однієї подорожі зросте з 13 до 15 гривень. За словами перевізників, проїзд дорожчає через підвищення вартості палива, запчастин, а також збільшення зарплати водіям маршруток.

вартість проїзду в транспорті подорожчає ще в двох областях

На решті маршрутів області ціни на проїзд підняли ще в січні. При цьому транспортне сполучення “Харків – Бабаї” залишається найпопулярнішим серед мешканців Харківщини.

На території Київської області також планується підвищення вартості проїзду у маршрутках. Зокрема, у Кагарлику вартість проїзду у міських маршрутках зросте до 8 гривень. Причиною стало зростання цін на дизельне паливо.

У Києві вартість проїзду може зрости вже наприкінці опалювального сезону. Киянам доведеться платити по 12 гривень за одну поїздку з “Карткою киянина”, а без неї одна поїздка коштуватиме 20 гривень. Остаточні тарифи на проїзд у громадському транспорті столиці ще не узгоджені, як і термін подорожчання.

Е-квиток: в Україні правила проїзду у громадському транспорті зміняться

Тарифи на проїзд у міських маршрутках буде підвищено

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×