Купити квартиру в Дніпрі

Українці обживаються у бомбосховищах – у Києві тут з’явиться інтернет

в укриттях Києва з'явиться інтернет

У укриттях та бомбосховищах Києва з’явиться інтернет. Проєкт впроваджує Департамент інформаційно-комунікаційних технологій КМДА спільно з інтернет-провайдерами

Департамент інформаційно-комунікаційних технологій КМДА спільно з інтернет-провайдерами реалізують проект із забезпечення доступу до Інтернету в укриттях.

Заявки на підключення Wi-Fi приймаються на веб-сайті. З вами зв’яжуться та повідомлять про приїзд монтажника, повідомляє Автоцентр. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Курс України.

у укриттях Києва з'явиться інтернет

«Якщо у укритті, де ви тимчасово знаходитесь, немає доступу до мережі інтернет залишайте заявку, ми зв’яжемося з вами та повідомимо про виїзд монтажника. Повідомте оточуючим, що ви плануєте подати заявку на встановлення Wi-Fi і для безпеки зустріньте монтажника інтернет-провайдера», – йдеться в офіційному повідомленні КМДА.

Провайдерів Києва та України запрошують приєднатися до проекту, щоб спільними зусиллями забезпечити киянам доступ до оперативної інформації щодо ситуації у місті та країні у воєнний час.

В Україні різко подорожчає інтернет: головна причина

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×