Купити квартиру в Дніпрі

У Рівному собака врятував від смерті мешканців цілої вулиці – подробиці

Тварини часто відчувають наближення небезпеки. Вони виявляють занепокоєння і з їхньої поведінки можна швидко запідозрити про наближення катастрофи. У Рівному собака врятував від смерті не лише свою родину, а й сусідів

Домашні тварини, як і дикі, мають дар передчуття біди й саме вони можуть врятувати життя своїм господарям у критичній ситуації.

У Рівному героєм став пес на прізвисько Джек, який урятував не лише всю свою родину від трагічної загибелі, а й сусідів. Про це розповідає НСН.

Займання в будинку на вулиці Вінницькій у Рівному сталося о пів на п’яту ранку, коли мешканці житла міцно спали. Вогонь охопив спочатку гаражне приміщення, а потім перекинувся на житлову зону, що знаходиться зверху.

Як повідомляється у виданні “Про Рівне“, патрульні прибули на виклик і виявили, що гаражне приміщення та житлове приміщення повністю охоплені вогнем. На місце події також прибули рятувальники, які взялися за ліквідацію займання.

У Рівному собака врятував від смерті мешканців цілої вулиці

У Рівному собака врятував від смерті мешканців цілої вулиці

у Рівному собака врятував людей

Співробітники патрульної поліції швидко розпочали евакуаційні заходи з будинків поблизу та з квартир. Було врятовано близько десятка людей разом із дітьми та домашніми тваринами. Але головним героєм став пес на прізвисько Джек.

Коли почалася пожежа, Джек почав діяти швидко – він розбудив своїх господарів і змусив їх вийти надвір.

“У пожежі, на щастя, ніхто не постраждав. Жителів будинку розбудив їхній пес на ім’я Джек. Собака почав битися у двері та дерти їх лапами з боку вулиці”, – повідомляють патрульні.

За словами власників будинку, причиною загоряння, ймовірно, стало коротке замикання щита електромережі, що у приміщенні.

Ще новини України: Окупанти з’їли екзотичних тварин з місцевого зоопарку – як виглядає Ямпіль через 10 місяців після деокупації

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу