Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Підозрюваний Артемій Рябчук перестав приймати передачі від незнайомців – які мотиви

«Дніпровський стрілок» Артемій Рябчук не приймає їжу та речі від незнайомих людей. Чим мотивоване таке рішення

Підозрюваний у стрілянині на території заводу «Південмаш» у Дніпрі Артемій Рябчук, який перебуває в слідчому ізоляторі, перестав приймати їжу та речі від незнайомих людей. Про це розповіла правозахисниця Лада Соколова, яка перебуває у групі підтримки Рябчука. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Радіо Свобода.

За її словами, таке рішення мотивоване міркуваннями його особистої безпеки, зокрема, аби виключити ймовірність отруєння.

Артемій Рябчук не приймає передачі від незнайомців

8 лютого уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова здійснила моніторинговий візит до Дніпровської УВП (№ 4) та перевірила умови тримання нацгвардійця Артемія Рябчука в СІЗО при установі виконання покарань. Вона повідомила, що «умови перебування нацгвардійця на належному рівні» та «скарг на умови тримання та захист від катування і жорстокого поводження від Артемія не отримала».

Вранці 27 січня на території Південного машинобудівного заводу у Дніпрі військовослужбовець Національної гвардії під час видачі зброї розстріляв караул військовослужбовців НГУ пострілами з автомата Калашникова, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро людей загинули, ще п’ятеро зазнали поранень.

Сестра Артемія Рябчука розповіла про службу брата у Дніпрі – ВІДЕО

Адвокат вимагає визнати “дніпровського стрілка” Рябчука потерпілим

Відео: поранені дніпровським стрілком вперше дали інтерв’ю на камеру через 10 днів після трагедії

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×