Купити квартиру в Дніпрі

Зрадниця Поклонська прибула на Херсонщину: за неї обіцяють 100 тисяч доларів

Зрадниця Поклонська прибула на Херсонщину: за неї обіцяють 100 тисяч доларів

Колишня прокурор окупованого Росією Криму зрадниця Поклонська, розшукувана в Україні, ризикнула приїхати на територію Херсонщини. Вона переміщається разом з військовими-загарбниками, нібито доставляючи гуманітарні вантажі. Тому, хто затримає її, обіцяють 100 тисяч американських доларів.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив нардеп Олексій Гончаренко, передає НСН, посилаючись на Флот-2017.

“Херсонська область, хочеш Сафарі? За упіймання Наталії Поклонської повинні братися саме українці! Тварюка, яка зрадила Україну заради квартирки в Москві, їде з окупантами на Херсонщину. Поки її співучасники зривають евакуацію в Сумах і Маріуполі, ця падаль ліпить з себе великого філантропа. У “П’ятірочці” нагребла півкулька уціненки, вже піариться. Видно, що няш-мяш не очікує удару. Якщо десь побачите, сміливо затримуйте. Її в Росії ніхто не хватиться. Інакше Поклонська сюди навіть не приїхала б. Сафарі оголошується відкритим “ – написав Гончаренко.

За його словами, Поклонська намагається показати себе в якості благодійника і філантропа. При цьому, як відомо, херсонці повністю відмовилися від російської гуманітарки, знищивши запропоновані військовослужбовцями продукти.

“Видно, що «няш-мяш» не очікує удару. Мабуть, перед виїздом в Україну їй наплели про гарантії безпеки  -але ви ж знаєте, що Росія своїх завжди кидає», — зазначив Гончаренко.

Політик вважає, що скандальну чиновницю необхідно затримати якомога швидше, тому оголосив своєрідне «Сафарі». На його думку, про зрадницю Росія турбується не буде. А сама Поклонська повинна відповісти за те, що проміняла службу Батьківщині на московську квартиру і окупаційний режим.

Поклонську на українській землі вже чекає сюрприз. Український бізнесмен Сіяр Куршутов оголосив нагороду в 100 000 за поїмку Поклонської або її голову.

«Підтримую заклик до херсонців організувати сафарі на цю ганьбу кримських жінок. І гарантую тому, хто піймав і доставив її в найближче відділення СБУ (вона на території України в розшуку) премію в 100 тисяч доларів. Це не жарт. Повідомте всім херсонцям про цю можливість легкого заробітку. Ловіть цю суку», — написав у соцмережах Куршутов.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×